Няколко месеца имаме еднаква картина на нагласите на хората. Не

...
Няколко месеца имаме еднаква картина на нагласите на хората. Не
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Ако имаме избори днес, те ще са с рекордно ниска активност

Няколко месеца имаме идентична картина на настройките на хората. Не тъй като няма динамичност на политическия терен, само че тя не се вижда по метода, по който се чака, като някакъв срив да вземем за пример. Ако имаме избори през днешния ден, те ще са с рекордно ниска интензивност. Тоест доста хора не намират посланичество измежду главните политически сили. Така политологът Димитър Ганев разяснява проучването на Тренд за настройките на българите по отношение на главните институции и партии (януари 2024) в ефира на Нова.

„ Говори се за политически план на, само че по кое време, какъв ще е той и така нататък – не се знае. Избори не се обрисуват в кратковременен проект. Но кой ще е на терен, по кое време ще се състоят – към момента не може да се види ", добави той.



За ротацията той разясни, че когато Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова стане министър председател, е допустимо по-голяма част от гласоподавателите на да припознаят като свое това държавно управление. Може да има леко презареждане и повдигане на утвърждението към кабинета, само че няма да е нещо революционно.



По мотив войната сред президента и, Ганев съобщи: „ Пеевски стана доста деен напоследък, закупи нова роля. Той се опита да се нарежда като водач на болшинството. При спора с конституционните съдии той влезе в конфликт с Радев, с цел да се легитимира в тази роля. За Радев е преференциално да е в конфликт с Пеевски. Това евентуално е първият епизод от серия такива спорове. ”


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР