Няколко ключови тенденции на COVID-19, които властите проследяват, сега се

...
Няколко ключови тенденции на COVID-19, които властите проследяват, сега се
Коментари Харесай

COVID-19 сега отново се увеличава, особено в Средния запад и Средния Атлантически океан, казва CDC

Няколко основни трендове на COVID-19, които управляващите наблюдават, в този момент се форсират в цялата страна, оповестиха Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите в петък. Това е първият огромен народен прилив в разпространяването на вируса, следен от месеци.

Най-големите нараствания са в Средния запад и Средния Атлантически океан, сподели организацията в своя седмичен отчет, обновен в петък, макар че съвсем всички райони на страната в този момент се следят ускорения.

Данни, докладвани от организацията от отделения за незабавна помощ и взимане на проби от отпадъчни води, са наблюдавали някои от най-стръмните нараствания до момента през този сезон в района, обхващащ Илинойс, Индиана, Мичиган, Минесота, Охайо и Уисконсин.

инфекциите на жителите на старешки домове в този район на Средния запад също скочиха през последните седмици, по-високо, в сравнение с в множеството други елементи на страната, доближавайки равнища, невиждани от пика на вълната от COVID-19 предходната зима.

„ Не забравяй...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР