Няколко дни след като тя започна своя нов режим за

...
Няколко дни след като тя започна своя нов режим за
Коментари Харесай

Тийнейджърките получават обриви от някои продукти за грижа за кожата, популяризирани в социалните медии, казват дерматолозите

Няколко дни откакто тя стартира своя нов режим за грижа за кожата – тоник, овлажнител, серум и мъгла за лице – кожата към Устните на 13-годишната Леора се зачервиха и изсъхнаха.

Няколко дни по-късно обривът пожълтя и стана кора.

„ Докосвах тъй като беше доста сърбящо и по-късно мисля, че се болести “, сподели Леора, чието семейство изиска фамилното й име да не бъде оповестено от съображения за дискретност, защото тя е малолетна.

Дерматолог предписа на Леора лекарство за облекчение на дразненето и я посъветва да спре рутинната си грижа за кожата и да нанесе вазелин, до момента в който обривът изчезне.

След това пристигна полемика, която съгласно кожните лекари е все по-честа: „ Влязохме в цялостен диалог за тази нова мода на предтийнейджъри, които се интересуват от потреблението на доста артикули срещу стареене и неща, за които научават в обществените медии, ” сподели доктор Алексис Йънг, кожен лекар на Леора в Медицинския център на универси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР