Няколко дни, след като бившата половинка на сина на футболния

...
Няколко дни, след като бившата половинка на сина на футболния
Коментари Харесай

Синът на Стойчо Младенов отговори на обвинението, че е отвлякъл детето си

Няколко дни, откакто някогашната половинка на сина на футболния треньор Стойчо Младенов – Александър, го упрекна в изявление за Нова телевизия в похищение на личното им дете, мъжът отговори на изказванията й.

Майката Александра изясни, че един ден някогашният й другар взел щерка им от учебно заведение и не я върнал.

В писмо, изпратено до Нова телевизия, Александър изяснява за какво е отвел момиченцето от Варна в София.

Ето и цялостния текст на писмото, без редакторска интервенция:

"Нямам никакво желание да лишавам детето от майката. Аз съм разумен човек и съм наясно с потребностите на щерка си, а точно, че тя се нуждае от майка си толкоз колкото и от татко си. Всекидневния шантаж и изнудване на Александра ме принудиха да отида във Варна и да взема щерка си назад в София, където тя е живяла досега, отглеждана основно от мен благодарение на майка ми. Шокът за детето беше неизразим от внезапната смяна на средата. Майка и я заведе да живее с различен мъж и неговото дете във Варна, като забрани всевъзможни контакти с мен и моето семейство. Скриваше телефона и и часовника телефон, с цел да не може да се чува с мен. Изнудваше ме да подпиша съглашение, посредством което тя да си обезпечи една солидна прехрана на месец, а аз да изгубя всевъзможен контакт с детето ми. Заплашваше ме, че в случай че не подпиша неизгодното за мен съглашение, няма да видя повече Дария. Но аз взех решение да не се сбогувам с щерка си толкоз рано и да се боря за нея, и тъй като имам вяра в българския съд и в справедливостта, съм завел дело за наставнически права.

Изнудванията на Александра започнаха още при нашата разлъка преди три години с поръчкова публикация в жълт вестник, в който беше в детайли разказана измислена история за побой и строшаване на нос, последва непрекъснато, ежедневен шантаж за пари, като детето беше като разменна монета и като единственото средство посредством което тя можеше да ме манипулира.

За сърцераздирателните истории по отношение на побой и експанзия от моя страна, ще заведа наказателно дело от частен темперамент за клюка. Търпях дълго в името на детето си, само че уронването на престижа ми обществено с безочливи неистини е меко казано недопустимо за мен. Винаги съм поставял щерка си преди всичко и съм желал тя да не става очевидец на нашите проблеми, а след раздялата ни на неразбирателството ни и разногласията по отношение на родителските права.

Държа да отбележа, че аз настоявах Aлександра да се образова, като с изключение на моралната поддръжка съм платил образованието и в частен университет в София. Винаги съм се отнасял с почитание към нея до неделя сутринта, когато видях в предаването Ви изречени грозни клюки за мен и фамилията ми. Намесването на татко ми в тази ситуация на елементарен спор за наставнически права на двама възрастни, пълнолетни индивида е за медиите да и извърнат внимание. В описа на Александра се приказва за предоставяне на апартамент от страна на татко ми и сделки с него, желая да изясня този въпрос като кажа истината - тя живя след раздялата ни в мой, персонален апартамент, като с изключение на подсигуреното жилище, всички режийни разходи и разноски на детето бяха покривани от мен. Никога не е имало душевен тормоз на база на това, че тя ползваше мой парцел. Като образец ще посоча даже мое предложение отпреди три месеца, тъкмо преди тя дефинитивно да реши, че ще отпътува във Варна с детето. Аз и предложих да пристигна приятелят и, поради който се мести във Варна и да заживеят дружно в моето жилище, като също така аз ще му оказа помощ да откри работа в София. Единствената ми цел е била не да угнетявам някого, а да оказа помощ на тях, с цел да остане детето ми в София, да продължи да води животът, който е имала до в този момент, с цел да учи в най-хубавото частно учебно заведение, да спортува в най-хубавите школи и въобще да подсигуря на детето си всичко най-хубаво съгласно моите благоприятни условия.

Трябва да разберете, че Александра е човек от вида на паразитите, човек който живее на непознатия тил откогато се помни. Преди връзката си с мен, тя има дете от различен мъж, който шантажираше и изнудваше по същият метод. Живееше в негов апартамент във Варна, до момента в който не хвана нова риба в мрежата си и не се трансферира при нея на хранилка. Когато нашата връзка стартира нейното първо дете беше на две годинки, само че тя не се посвени да го зареже при бащата в различен град. То нямаше потребност от нея ли? Защото все акцентира какъв брой Дария имала потребност от нея… а дребното и момченце? То нямаше потребност от майка ли? Ще ви отговоря.. имало е потребност и то голяма, само че както тя ме назова, проекцията за положително бъдеще, не можеше да се изпусне ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР