Няколко часа след терористичното нападение в московската концертна зала Крокус

...
Няколко часа след терористичното нападение в московската концертна зала Крокус
Коментари Харесай

Мария Захарова: След атаката в „Крокус Сити хол“ САЩ се опитват да прикрият Украйна

Няколко часа след терористичното нахлуване в московската концертна зала „ Крокус Сити хол “, доста западни медии започнаха да настояват, че „ екстремистка организация е главният причинител на терористичната офанзива “, само че поради броя на членовете на тази група е „ мъчно да се повярва “, че тя е способна да извърши атентат от подобен мащаб, съобщи говорителката на съветското Външно министерство Мария Захарова.

По думите ѝ, „ Съединени американски щати и техните съдружници не призоваваха за следствие след терористичния акт, а прикриваха Украйна “. Това ясно демонстрира, че позицията на Съединените щати и техните съдружници по този въпрос е предубедена, сподели още Захарова.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4856Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед3368Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед10238Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед541669Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед173489Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед541669Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед173489Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166902Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед135260Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130553Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР