Някои сенатори от Джорджия искат да накажат градове и окръзи,

...
Някои сенатори от Джорджия искат да накажат градове и окръзи,
Коментари Харесай

Законопроектът за имиграцията в Джорджия ще намали държавното финансиране на градовете-убежища след убийството на Лейкън Райли

Някои сенатори от Джорджия желаят да санкционират градове и окръзи, които съгласно тях нелегално укриват имигранти, които са в страната без позволение посредством спиране на по-голямата част от държавната помощ за локалното държавно управление и премахване на определени чиновници от служба.

Комисията по социална сигурност на Сената гласоподава 4-1 в сряда за пренаписване на законопроект 301 на Камарата на представителите, като поддръжниците споделят, че е нужна стъпка за използване на щатски закон от 2009 година, който не разрешава по този начин наречените градове и окръзи убежища.

Това е най-новата мярка, препоръчана от републиканците, откакто полицията упрекна венецуелец, че е пребил до гибел студент по здравна сестра в университета Кампус в Джорджия.

Хосе Ибара беше задържан предишния месец по обвинявания в ликвидиране и нахлуване при гибелта на 22-годишния Лейкън Райли. Имиграционните управляващи споделят, че 26-годишният Ибара е минал нелегално в Съединенит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР