Някои от тях се държат възпитано, но други преминават границата

...
Някои от тях се държат възпитано, но други преминават границата
Коментари Харесай

Ужас! Д-Р Неделя Щонова Се Видя В Чудо, Не Може Да Си Намери Място! Известността Си Идва С Цена, Погна Я Армия От

Някои от тях се държат възпитано, само че други минават границата на благоприличието. Но всички те получават еднакъв отговор от доктор Неделя Щонова.

Тя изрично отхвърля предложенията за среща, заявявайки, че в персонален проект е извънредно щастлива и няма потребност от случки в живота си.

Очарователната докторка в предишното е имала сериозен комплекс за непълноценност. Всичко това се дължи на името й Неделя. По традиция тя е била кръстена на баба си, написа Хот сцена.

Но вместо да е горда с името си и да го носи с високо вдигната глава, тя изпитвала позор от него и то й създавало съществени комплекси.

Самата тя приема името си като едно огромно черно леке върху своя имидж. Очарователната доктор Неделя Щонова е обиколила света и може да се похвали със забележителни достижения в кариерата си, както и с висок стандарт на живот.

Но единственото, с което не се гордее, е името й. И до неотдавна тя го приемала като най-негативното нещо в живота си. И макар, че научила приятелките си да се обръщат към нея с галено име Нели, красивата невроложка трансформирала радикално коренно възгледите си при преместването си в Нова тв.

Тогава ненадейно за всички, тя почнала да се показва с същинското си име. Вероятно синеоката докторка се е съветвала с нумеролог и откакто той я уверил, че с същинското си име ще има по-голям триумф, тя е решила да се показва с него.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР