Някои от най-стилните момичета, които следим, са онези, които не

...
Някои от най-стилните момичета, които следим, са онези, които не
Коментари Харесай

12 идеи как да постигнете минимализъм в стайлинга си за летните дни

Някои от най-стилните девойки, които следим, са тези, които не следват сляпо трендовете, а вместо това влагат в типичен неща и се грижат да имат един безукорен капсулен дрешник. Въпреки това да следваме линията на минимализма през лятото не е толкоз елементарно. Да, от една страна носим минимум облекла и, само че от друга - постоянно сме изкушени от всички тези ярки цветове и красиви принтове, които марките ни оферират в новите си сбирки.
               

Затова насочваме взор на север към скандинавските девойки, които имат този присъщ нюх за минимализъм и съумяват да го приложат във всеки един сезон. Те умеят да носят елегантно най-семплите рокли в бежово, бяло или, даже и в случай че са ги комбинирали с елементарни чехли Havaiаnas. Бежов топ с черна пола в А-образен контур, светли бермуди с кроп топ още веднъж в безпристрастен топ също допълват съчетанията, които бихме пробвали в най-топлите дни.
               

Харесваме и комбинацията от бял тишърт, къси панталони и бяла oversize риза, която може да бъде допълнена както от сандали на ток, по този начин и от кецове. Зависи от мястото и мотива. Аксесоарите също следват минималистичната линия, даже и във връзка с бижутата, а такива постоянно откриваме на. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР