Някои от нас мечтаят да спечелят големи суми - но

...
Някои от нас мечтаят да спечелят големи суми - но
Коментари Харесай

Проклятие на победителя в лотарията - горчиви разводи, внезапни смъртни случаи и разпаднати семейства

Някои от нас мечтаят да завоюват огромни суми - само че натрупването на голямо положение може да се трансформира в задължение и да докара до беднотия, огромни сривове и даже гибел.

Докато доста печеливши от лотарията са излизали на върха, други споделят, че това е унищожило живота им и в последна сметка се е трансформирало в най-лошия им призрачен сън. Трагедията следва явен модел – насладата от облагата е сменена от обезсърчение, защото те или продухват цяло положение, или персоналният им живот става необикновено стресиращ.

Двойка, спечелила £1 милион от скреч карта, в този момент се бори за това кой ще получи изменящата живота парична премия, беше разкрито през днешния ден. Майкъл Картлидж и Шарлот Кокс получиха седемцифрена сума, откакто тя купи скреч картата - само че седмици след покупката тя напусна връзката.

Сега гневният Майкъл, на 39 години, се пробва да се докопа до него върху своя дял от парите, като сподели, че концепцията да купи скреч картата е била негова и че даже се е опитал да преведе парите за нея на 37-годишната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР