Някои от лекарствата, които се дават на американския президент Доналд

...
Някои от лекарствата, които се дават на американския президент Доналд
Коментари Харесай

Експерти се опасяват, че Тръмп е временно полудял заради лекарствата срещу COVID-19

Някои от медикаментите, които се дават на американския президент Доналд Тръмп поради COVID-19, могат да повлияят на психическото му положение и доста да усилят риска от взимане на несъответстващо решение за потребление на нуклеарно оръжие. Това мнение на експерти беше представено от вестник The New York Times, съобщи БГНЕС.
Вестникът, който Тръмп от години дава за образец за " подправени вести " и който е считан за доближен до Демократическата партия, цитира мнението на специалисти, които обърнаха внимание на обстоятелството, че склонността на Тръмп към непредсказуеми дейности и изказвания се е влошила след инфекцията. Брайън Гарибалди, представител на медицинския екип на президента, сподели, че в допълнение към курса на лекуване с антивирусното лекарство " Ремдесивир ", американският водач приема и " Дексаметазон ". Това е стероид, който може да накара човек да почувства еуфория, неочаквани приливи на сила и даже възприятие за неуязвимост.
 Отмениха публично втория спор сред Доналд Тръмп и Джо Байдън Отмениха публично втория спор сред Доналд Тръмп и Джо Байдън
Насроченият за 15 октомври втори ефирен спор сред Доналд Тръмп и Джо Байдън няма да се състои. Това удостовери самостоятелната комис...
Изданието се концентрира върху обстоятелството, че в формалните известие на лекуващия доктор на президента Шон Конли не е имало подробна информация за нюансите на положението на Тръмп и за всички медикаменти, които той приема по време на лекуването.
" Историята на опитите за замъгляване на положението на президенти е остаряла колкото света ", разяснява пред изданието професорът от Масачузетския софтуерен институт Випин Наранга.
" Проблемът е, че декс [дексаметазон] може да трансформира човек в параноик. Не знаем какъв брой от това лекарство му е обещано. Ако той даде заповед измежду нощ /за нуклеарна атака/, и никой не го спре, всичко ще зависи от готовността на военния му асистент да не придвижи заповедта по предопределение и от готовността на съответно дежурно лице в центъра на военното командване на Съединени американски щати да не извърши заповедта ", заключи специалистът.
Неговото мнение се споделя и от Ханс Кристенсен, шеф на плана за нуклеарна информираност в частната асоциация " Федерация на американските учени във Вашингтон ". " Ядреният бутон не трябва да бъде докосван от пръста на президент, който приема мощни медикаменти ", съобщи Кристенсен.
 Доналд Тръмп спрял медикаментите против ковид Доналд Тръмп спрял медикаментите против ковид
Доналд Тръмп съобщи в изявление за телевизия Fox News, че е спрял приема на медикаментите против ковид, съобщи ТАСС. Той разкри, че п...
The New York Times е помолил за формален коментар федералното държавно управление на Съединени американски щати. Неговите представители са отказали да кажат дали са взети специфични защитни ограничения при положение на описания нагоре апокалиптичен сюжет.
Припомняме, че водачът на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси изиска оценка за адекватността на Тръмп и дали може да извършва отговорностите си като президент. За задачата тя желае да бъде основана специфична комисия. А Тръмп ѝ отвърна през Twitter, че тя е луда и би трябвало да бъде под здравно наблюдаване.

Crazy Nancy is the one who should be under observation. They don’t call her Crazy for nothing!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР