Някои още я наричат Аделина Солтарийска, просто защото тя е

...
Някои още я наричат Аделина Солтарийска, просто защото тя е
Коментари Харесай

Бомба: Аделина Солтарийска се показа с огромен корем, ще ражда! (бившият й Боцко още е сам - СНИМКИ)

Някои още я назовават Аделина Солтарийска, просто тъй като тя е известна с това, че беше брачна половинка на Борис Солтарийски. Днес името й към този момент е Аделина Димитрова и скоро надали някой ще се сеща за нея, а и май това не й е значимо.

Важното е, че хубавицата живее в Маями, влюбена е в новия си мъж и скоро ще му роди момченце. Преди няколко часа Аделина се пусна на фотоси в мрежата с големия си стомах като сподели, че раждането ще бъде напълно скоро.

На фотосите тя сияе до мъжа си, а до тях са и децата им - неговият наследник от предходната връзка и щерка й от Боцко - Ема, която е щастлива да живее в Америка.

Прави усещане, че Аделина е наддала най-вече на коремче, а в краката и ръцете си е все по този начин стройна, което приказва, че бързо ще си върне формата след раждането.

Единственият печален в цялата картинка май е артистът на Слави Трифонов, който още е сингъл и не си е намерил жена, а и дъщеря му е надалеч от него и я вижда и чува единствено онлайн.

" Борис не е ок, отдал се е на работата, само че около нощните участия и запои поддържа връзка най-вече с всякакви кухи лейки, от които му се повръща, само че друго няма. Прекарва ги за вечер-две и след това е още по-сдухан отпреди ", разкриват близки до него.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР