Някои жени сякаш си имат всичко - хубаво лице, изящна

...
Някои жени сякаш си имат всичко - хубаво лице, изящна
Коментари Харесай

Жените от тези зодии пленяват с лекота сърцето на всеки...

Някои дами като че ли си имат всичко - хубаво лице, изящна фигура, страст и пристрастеност. С хубостта и чара си са покорили стотици мъже, подготвени да им сервират на тепсия целия свят, написа jenata.blitz.

Само че тъкмо тези мъже рано или късно вземат решение, че желаят уют и личен дом, добра и грижовна брачна половинка, която готви необикновено вкусна мусака, щерка и наследник, които се хвалят на татко си с рисунките си...

И защото знаят, че от " дамата върколак " сходно нещо няма да получат, намират сили да се спасят от пагубната пристрастеност, която ги тегли към нея. А хубавицата, която към този момент въображаемо мери сватбени рокли, още веднъж остава сама.

Защо се случва по този начин ли? Астролозите настояват, че животът ни зависи значително от звездата, под която сме се родили.

Има няколко зодиакални знака, измежду които има доста сходни нещастни хубавици. И през днешния ден ще ви разкажем малко повече за тях - за дамите, по които мъжете постоянно се губят мозъка, само че в последна сметка си остават сами, тъй като никой не ги желае за съпруги.

Телец

Жените, родени под този зодиакален знак, са необикновено ревностни особи. Ако такава жена е спряла погледа си към някого, той наложително би трябвало да бъде до нея по 24 часа в денонощието. Самата тя обаче постоянно си оставя малка врата и постоянно флиртува с други мъже.

Връзката с такава хубавица рано или късно подлудява всеки „ принц “. И даже най-неспокойните от тях в един миг вземат решение, че се нуждаят от тишина, успокоение и комфорт с пухкава и не изключително красива половинка.

Лъв

Тези дами имат доста сложен темперамент. На мъжете, които се борят за сърцето им, не икономисват нищо и постоянно им споделят истината право в очите. Дори и в обстановки, когато е по-добре да си замълчат.

Подобна принципност рано или късно принуждава мъжа да тръгне да търси щастието на друго място.

Дева

Девите се пробват да премоделират индивида до себе си съгласно визиите си за идеалния мъж. Както се споделя - аз си го сглобих сама.

Но не всеки мъж желае да се трансформира от брюнет в блондин, да върви на опера вместо на футбол и да носи строги костюми с папионка, вместо обичаните си дънки и разтегнати пуловери.

В последна сметка, осъзнавайки, че няма да го обичат подобен, какъвто е, мъжът взема решение, че е време да постави завършек на този призрачен сън и да потърси щастието на друго място.

Везни

Жените от зодия Везни знаят доста добре по какъв начин да завоюват един мъж. Но, избирайки своя „ принц “, те не не помнят за женския си сексапил и непрекъснато държат другите си претенденти на „ къса каишка “.

Не всеки мъж е подготвен да живее с жена, знаейки, че пред прага й стоят още доста ухажори, които изгарят от предпочитание да са на неговото място.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР