Някои хора толкова много обичат шоколада, че не биха могли

...
Някои хора толкова много обичат шоколада, че не биха могли
Коментари Харесай

Мечтаната работа: Собственикът на Своге търси дегустатор на шоколад

Някои хора толкоз доста обичат шоколада, че не биха могли да си показват и един ден без най-малко едно късче от него. Един от най-големите производители на хранителни артикули в света - Mondelez, има идеалната позиция за феновете на сладкото.

От компанията, която има марките Oreo, Milka, а в България - " Своге ", желае да назначи четирима души, които да пробват нови шоколадови артикули. Предложението е за повърхностен работен ден.

Още по-хубавата вест е, че няма специфични условия към претендентите. От тях не се изисква някаква специфична подготовка, а единствено да бъдат буйни фенове на сладкарските произведения и да са подготвени да бъдат откриватели на нови усети, споделя CNBC.

Звучи в действителност просто и като да си оближеш пръстите, само че... има една измама. Нещата стават по-сериозни, когато пристигна моментът на " шоколадовите провокации ".

Като част от процеса по желание на претендентите ще бъде тествана тяхната дарба да разпознават деликатни и фини разлики във вкусовите на разнообразни шоколадови артикули.

Конкуренцията най-вероятно ще бъде огромна. През предходната година от компанията пуснаха сходна публикация за работа и единствено за първите 24 часа съумяха да съберат близо 1500 автобиографии.

Общо за нея бяха кандидатствали 6000 души, а обявата се трансформира в петата най-популярна на платформата LinkedIn.

Новата публикация към този момент е дейна и можете да я видите тук. Документи могат да бъдат подавани до 8-ми март.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР