Някои хора просто имат много добре развита интуиция, емпати са

...
Някои хора просто имат много добре развита интуиция, емпати са
Коментари Харесай

Тези 5 зодии определено се славят като най-проницателните

Някои хора просто имат доста добре развита вътрешен глас, емпати са и умеят да усещат мислите и възприятията на другите. Те са необикновено проницателни – толкоз, че от време на време може и да плануват бъдещи събития. Ето от кои зодии са те.

Риби – интуицията е това, което ги води и което им оказва помощ да схващат другите. Те са и доста изобретателни, имат изострен разум, който им оказва помощ да плануват вероятните обстановки и изходите от тях. Те постоянно осъзнават какво да чакат от вас преди да сте им го предложили. Трудно ще ги изненадате. Те могат да ви прочетат като отворена книга.
 Трудно е за поверие, само че тъкмо това са греховете на всяка зодия Трудно е за поверие, само че тъкмо това са греховете на всяка зодия
Всеки човек позволява неточност и прави грехове в живота си. Няма безгрешни хора, значимото обаче е да се разкаем и да си вземем поука от он...

Дева – колкото и да са разумни и аналитични, те в никакъв случай не изпускат детайлите от взор и това им оказва помощ да са проницателни в връзките си с хората. Могат да уловят всяка смяна, била тя и незначителна. Ако нещо в настроението или държанието ви не е същото, те ще го усетят, колкото и да го прикривате. Това ги води до обстоятелството, че нещо не е наред. Девите имат и услужлива памет, която им оказва помощ да свързват събитията и да схванат в реалност какво се случва с вас преди още да сте им споделили сами. Нека не ви учудва, в случай че те ви опишат за това, което ви мъчи, а не обраното.

Рак – тяхната прозорливост се дължи на обстоятелството, че са доста чувствителни персони. Изключително положителни слушатели, които подготвят човек да приказва, когато са в въодушевление за това. Могат незабавно да разчетат проблемите ви, даже без да им разкажете за тях. Усещат настроението ви. Разбира се, това по никакъв начин не е добре за тях самите, тъй като негативизмът, който черпят от другите, се отразява и на самите тях.

Скорпион – в каквато и обстановка да са сложени, те могат доста бързо да я проучват, да помисля разумно, да намерят най-хубавия вероятен излаз или решение. Тях не можете да ги излъжете, тъй като постоянно съумяват да прозрат истината. Не можете да хванете неподготвени в нито един миг. Те са толкоз проницателни, че постоянно имат авариен проект за деяние, в случай че този не им се получи.

Везни – постоянно виждат неща, които другите пропущат. И дружно с това съумяват да запазят салдото си. Хармонията, която реализират, им оказва помощ да оценят казуса от всичките му вероятни ъгли. С нищо не можете да ги изненадате, само че можете да ги изслушате, когато имат да ви кажат нещо по вашия въпрос. Ще ви дадат разнообразни сюжети на деяние от ваша страна, вероятни резултати, препоръки. Ще създадат всичко допустимо, с цел да ви оказват помощ.
 Двете зодии с най-трудния темперамент Двете зодии с най-трудния темперамент
Има хора, които имат много сложен темперамент. С тях не е елементарно да се приказва, мъчно се разкриват пред хората, мъчно поддържат връзка. Имат...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР