Някои хора не се разболяват дори когато всички около тях

...
Някои хора не се разболяват дори когато всички около тях
Коментари Харесай

Топ 5 на зодиите с най-добро здраве

Някои хора не се разболяват даже когато всички към тях са заболели. А на здравето на тези хора може единствено да се завиди. Астролозите са уверени, че позицията на планетите при раждането се отразява на имунитета ни. Въз основа на това те дефинираха петте зодии, които не се опасяват от никакви инфекции и болести.

Телец

Представителите на зодия Телец са известни със способността си да притеглят пари. Освен това човек може единствено да завижда на здравето им. Дори в сезона на настинките те се усещат ужасно. Да, Телците имат мощен имунитет, само че от време на време и те се разболяват. Но не се отпускат и по този метод никой не вижда влошеното им здравословно положение.
Да бъдем по-здрави през зимата!
Зимата е сезонът, когато естественият имунитет на човек понижава поради внезапните промени в климата. Важно е целогодишно да поставяме усил...
Прочети повече
Близнаци

Близнаците обичат общуването и придвижването - те нямат време за „ отмора “ в леглото поради температура и хрема. Представителите на този знак имат положително здраве и посещават доктор единствено в краен случай. За благополучие те рядко се нуждаят от помощта на експерт. Те дължат мощния имунитет на положителните си гени.

Дева

За разлика от Телеца, родените под знака на Дева, не могат да се похвалят с „ бонус “ мощен имунитет. Но навикът им да плануват всичко години напред им оказва помощ да останат здрави. И при най-малкия проблем те посещават доктор и това им разрешава да избегнат съществени болести.
5 зодиакални знака ще имат триумф в любовните каузи в края на януари
Тези 5 знака  изживеят невероятна романтика в края на януари. Овен Овенът е един от най-романтичните знаци. Те идеализират обич...
Прочети повече
Скорпион

Представителите на знака Скорпион са освен буйни и упорити хора - те са и мощни духом. Привидно наподобява, че постоянно се оправят добре и заболяванията ги заобикалят. Но това не е по този начин - имунитетът им е на равнището на всички останали. Просто при положение на заболяване, даже и съществено, те употребяват силата си, с цел да си стъпят по-бързо на крайници. Те се концентрират само върху лекуването и бързо съумяват да стъпят на крайници.

Риби

Рибите не дават и най-малък късмет на заболяванията. Те наблюдават здравето си, грижат се за себе си, одобряват здравословни добавки и витамини. Винаги се обличат съгласно времето, водят здравословен метод на живот, не преяждат и се пробват да спят повече. Стресът и заболяванията заобикалят множеството от Рибите, тъй като тялото им е същинска цитадела за тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР