Някои дни се справяме със зряла възраст, но в други

...
Някои дни се справяме със зряла възраст, но в други
Коментари Харесай

Дерматологът твърди, че сме използвали дезодорант погрешно - и разкрива правилния метод

Някои дни се оправяме със зрелост, само че в други можем да се запитаме дали всичко, което знаем, в действителност е неистина.

Но когато става въпрос за потребление на дезодорант, с цел да ухаем свежо, наподобява няма комплицирани правила или етикет, които би трябвало да следваме. Просто напръскайте (или търкаляйте) и сте подготвени да грабнете деня, нали?

Е, специалист по кожата разкри верния способ, който да ви помогне да предпазите тези досадни петна от пот - и всичко се свежда до когато прилагате продукта. Хакът провокира стихия в обществените медии, като хората го разказват като „ цялостна смяна на играта “.

Д-р Линдзи Зубрицки е сертифициран кожен лекар и е натрупала големи 700 000 почитатели в Instagram с помощта на своите препоръки за хубост и грижа за кожата. В неотдавнашен видеоклип тя показа няколко хака, за които сподели, че към този момент не може да „ пази вратата “.

„ Ако не нанасяте дезодоранта си през нощта, го вършиме неправилно “, сподели тя. " През нощта нашите потни жлези са по-малко дейни. С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР