Някои анимационни филми от миналото са се превърнали в истинска

...
Някои анимационни филми от миналото са се превърнали в истинска
Коментари Харесай

Гал Гадот ще бъде злата кралица в новата адаптация на Снежанка

Някои анимационни филми от предишното са се трансформирали в същинска емблема на времето. Затова и по никакъв начин не е инцидентно, че  от Disney постоянно мислят в посока по какъв начин да подмладят визиите ни за класиките, като в същото време се придържат към тях. Съвсем скоро следва още веднъж да бъде вдъхнат живот на „ Снежанка “ с нови лица в игрална акомодация. Макар заглавието на акомодацията към момента да остава обгърнато в мъгла, даването на лъжички по някоя и друга нова информация към прослойка, ни оказват помощ последователно да започваме да сглобяваме цялата картина. След като разбрахме, че новата Снежанка ще е латино, се появи и нформация кой ще изиграе злата кралица. Според Deadline Гал Гадот е на финалната права на договарянията за ролята на злата кралица.

Истината изисква да признаем, че нямаме никакво самообладание „ Жената знамение “ да премине от тъмната страна и да разгърне още от потенциала си с тази нова роля. Злодеите нормално ни впечатляват с естествена досетливост, еластичен разум и нюх за най-точно напипване на очарователната подигравка в живота.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от GlamGalGadot (@glamgalgadot)

Друга детайлност, която от Deadline показват е, че Гaдот ще си партнира с Рейчъл Зеглер (от идната акомодация на „ Уестсайдска история “ на Стивън Спилбърг), която беше определена за Снежанка през юни тази година. Какво е една класика без подобаващата музика, която да придаде спомагателен пипер към удоволствието? Добрата вест е, че във кино лентата музиката ще се написа от Бендж Пасек и Джъстин Пол, които завоюваха " Оскар " за най-хубава ария за " Най-великият шоумен ", а това предвещава необикновен триумф.

Новата акомодация си слага изключително висока летва. Целият свят напълно разумно ще впери любопитен и ненапълно преценяващ взор към актуалната версия, въпреки всичко „ Снежанка и седемте джуджета “, който излиза през далечната 1937 година, е първият анимационен пълнометражен филм на Disney и първата пълнометражна рисувана история. Снимките на продукцията се чака да стартират при започване на 2022 година

Междувременно от Disney надалеч не считат да спрат до тук и си слагат нови популярни цели. Наскоро оповестиха, че ще можем да гледаме игрални филми по обичани книги. Догодина да вземем за пример чакаме с неспокойствие " Питър Пан ", " Малката нимфа " с Хали Бейли в основната роля през 2023 година, както и  " Пинокио " с присъединяване на Том Ханкс.
На Гал Гадот в действителност ѝ отива да е супергерой!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР