Някои американски експерти се опасяват, че президентът на САЩ Доналд

...
Някои американски експерти се опасяват, че президентът на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Експерти бият тревога: Тръмп бърза с ваксината заради Русия

Някои американски специалисти се притесняват, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще изиска незабавно утвърждение на ваксина против COVID-19 от здравните управляващи във Вашингтон, преди да бъдат приключени всички предварителни процеси. Това може да се случи, откакто неговият съветски сътрудник Владимир Путин разгласи, че сходен препарат ще бъде на пазара в Русия до месеци, написа вестник " Ню Йорк Таймс ", представен от организация " Фокус ".

Редица здравни специалисти в Съединени американски щати са обезпокоени, че Тръмп може да почувства нуждата да влезе в съревнование с Путин и небрежно да показа лична ваксина преди тя да премине през всички тествания. „ Сигурен съм, че това ще е друга причина той да изиска от американските откриватели и Американската организация по храните и медикаментите да ускорят работата си “, сподели някогашната ръководителка на този отдел Маргарет Хамбург.

Според Моника Шоч-Спан, чиновник в университета " Джонс Хопкинс ", Тръмп " може би желае да повтори в страната това, което той вижда като успех за Русия ". Както се показва в материала, откривателите в Съединени американски щати показаха безпокойствие, че тестванията на имунизациите против ковид в Съединени американски щати ще бъдат прекъснати предварително, „ заради желанието на Тръмп да завоюва политическа победа преди изборите на 3 ноември “. Американските чиновници от администрацията на Тръмп отхвърлиха изказванията, че президентът ще желае създаване на ваксина изборите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР