Някога, в епохата преди интернет, а дори и след старта

...
Някога, в епохата преди интернет, а дори и след старта
Коментари Харесай

Как първите 10 минути в мача могат да ни направят богати

Някога, в епохата преди интернет, а даже и след старта на първите уеб сайтове за онлайн залози феновете на прогнозите трябваше да чакат до последния съдийски сигнал, с цел да се удостовери дали печелят или губят. Вече не е по този начин – хазартната промишленост в интернет се разраства от ден на ден и усилва опциите пред играчите. Едно събитие във футболния мач е задоволително, с цел да направи предвиждането сполучливо или губещо – да вземем за пример, кой тим ще означи първия гол или на футболист от кой от двата отбора ще бъде показан първият картон.

А
залози могат да се вършат и на закрепени интервали от мача. Оказва се, че триумф на прогнозата в първите 10 минути на срещата може да донесе солидни приходи по сметката на потребителите с работещ инстинкт. Основни пазари, които се оферират за постоянното време от 90 минути, могат да се открият в и за този откъслек от първите 600 секунди след началния съдийски сигнал. И точно там се крие късмет за съществени удари, в случай че залагащият успее да реши вярно характера на срещата.

Началото на мача служи за опознаване

Чували сте това факсимиле от спортните коментатори. Вероятно даже ви е омръзнало, само че в него има истина. Действително, множеството тимове не рискуват още от първите минути, а избират да усетят атмосферата и да видят по какъв начин стои против тях противникът. Затова в първите 10 минути се вкарват в пъти по-малко голове, в сравнение с в последните 10 (80-90+). Има въпреки всичко и много случаи, в които единият от двата отбора започва стремително с концепцията да вземе ранен задатък, а това след това " отваря " мача. Именно такива събития са съпроводени и от огромни коефициенти.

Така да вземем за пример, ставката за тъждество след последния съдийски сигнал варира сред 2,50 и 3,50 в среща, в която няма огромен любимец и цялостен новобранец от двете страни. В дуел от подобен темперамент коефициентът за Х след първите 10 минути няма да надвишава 1,20-1,30. За сметка на това обаче при знаци 1 и 2 възвръщаемостта е доста по-висока – сред 5,00 и 10,00. Залагащият би трябвало да има положително предусещане за това кой би могъл да поведе толкоз рано.

Коефициентите за други пазари също могат да бъдат много примамливи. Ако се играе на правилото " под/над ", при головете, корнерите и картоните границата за първите 10 минути се слага на 0,5. Т.е. ще има ли въобще гол, корнер или картон в началния интервал или не. За попадение в която и да е врата, маркирано в интервала 0:00-9:59, облагата може да бъде умножена сред 3 и 5 пъти по цената на залога. Подобни са ставките и при картоните. Единствено при ъгловите удари се счита за по-вероятно в първите 10 минути да бъде изпълнен най-малко един, в сравнение с нито един.

И още един път подчертаваме значимостта на вярната преценка. Коефициентите са високи, тъй като вероятността съответният пазар да бъде доказан не е огромна. Късметът също играе своята роля, само че той единствено оказва помощ на играча с добър нюх и с знания за маниера на тимовете – кои избират да чакат и кои обичат да се втурват в офанзива от първата минута.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР