Някога Плейбой беше синоним на сексуално освобождение, но нов документален

...
Някога Плейбой беше синоним на сексуално освобождение, но нов документален
Коментари Харесай

Беше много грозно. Тези млади момичета нямаха представа какво ще им се случи!

Някога Плейбой беше синоним на полово избавление, само че нов документален филм разкрива нови, тъмни обстоятелства за списанието, имението и индивида зад всичко това. " Тайните на Плейбой " е сериал, който ще ви изуми, ужаси и може би отврати. В него разбираме от първа ръка за живота, който се е криел зад блестящата осанка на Хю Хефнър и многочислените дами към него. 

„ За него беше прелестен свят: красиви девойки, красиви хора, красива храна, всичко “, споделя Сондра Теодор, някогашна плеймейтка и другарка на Хю Хефнър, в първия епизод. „ Изглеждаше по този начин, само че беше грозно. Беше в действителност грозно. ”

Много от дамите, които се появяват в сериала от 10 епизода, го вършат единствено след гибелта на Хефнър. След гибелта му през 2017 година, когато хватката на Хефнър върху тях най-сетне се разхлаби, всички, от някогашни зайчета до гости на имението, най-сетне се почувстваха задоволително сигурни, с цел да разкрият истината.
Имението е подслушвано и скрито порно е записвано


Пи Джей Мастен, Сандра Теодор и Холи Мадисън настояват, че порно за възмездие е било записвано и прикрито в имението, с цел да се употребява като „ поръчителство “. Хефнър явно е упорствал да бъде сниман целият секс, без значение дали взе участие в него, или не. Неговият иконом твърди, че касетите се съхраняват в библиотека в офиса му, която е неразрешена за всички, като се изключи Хефнър и дългогодишната му секретарка Мери О`Конър. Ако ви заловен да се приближавате до него, работата ви ще бъде прекъсната неотложно.

„ Когато Хеф излиза с девойките, той им прави всевъзможни голи фотоси, когато са най-силно дрогирани. След това разпечатва фотосите и ги популяризира на всички места из имението. Беше просто непоносимо ", изясни Холи Медисън. Тя разкри, че съществуването им е част от това, което я стопира да напусне толкоз дълго. Тя се опасява от това какво може да направи Хефнър, в случай че го „ съобщи “, като напусне имението.

Според Стивън Тененбаум, Хефнър е имал скрити камери във всяка стая, дружно със скрити микрофони в градината. Сондра Теодор твърди, че Хефнър е канил високопоставени публицисти в имението „ преднамерено “, с цел да може да ги запише по какъв начин вършат нещо уличаващо и да го употребява като изнудване. По този метод той постоянно може да управлява обществения роман, като подсигурява, че никой не може да каже неприятна дума против него.
Създаването на “именията в сянка ”


Дженифър Сагенор приказва също за основаването на „ мини имения “ за отхвърлени плеймейтки. Според изказванията, в случай че тези дами се съгласят да се реалокират и да театралничат голи за мъжете, в подмяна ще им бъде обещана кариера на модел. Твърди се, че именията са основани, откакто Хефнър се дами за Кимбърли Конрад през 1989 година и е хазаин на по-малко празненства с оргии, принуждавайки мъжете да търсят развлечение другаде.

„ Баща ми и вътрешният кръг от Плейбой сътвориха клонинги на имението в по-малък мащаб, с цел да примамят тези млади девойки “, споделя Сагенор в последния епизод. " Беше доста грозно. Тези млади девойки нямаха визия какво ще им се случи ”.

В своя роман Сагинор твърди, че „ деветките и десетките “ ще бъдат поканени да живеят в същинското имение, до момента в който „ седмиците и осмиците “ ще бъдат поканени в мини именията. Твърди се, че там девойките са били дрогирани или принудително опиянени и са карани да театралничат за фотосесии без облекла, някои от които са снимани на видеозапис за изнудване.
Плейбой през днешния ден!


След документалния филм “Тайните на Плейбой ”, марката (която съществува и днес) разгласява обществено изказване, дистанцирайки се от създателя на империята. „ Ние се доверяваме и удостоверяваме дамите и техните истории и мощно поддържаме хората, които излязоха да споделят своя опит. Като марка, която поддържа полова позитивност в основата си, ние имаме вяра, че сигурността, сигурността и отчетността са от първостепенно значение. Ще продължим да се сблъскваме с всички елементи от нашето завещание, които не отразяват днешните ни полезности, и да надграждаме напредъка, който сме постигнали, до момента в който се развиваме като компания, с цел да можем да подтикваме позитивна смяна за вас и нашите общности “, се споделя в изказването.

След тези изказвания няколко някогашни зайчета се свързаха с помощта на споделената си контузия. Плеймейтката Мики Гарсия и Сондра Теодор се сприятелиха, откакто се откриха през 2011 година, до момента в който доста други се свързаха посредством групата Жените на Плейбой във Facebook. Тези събирания и връзки са изключително мощни, като се има поради манията на Хефнър да провокира разделяне сред дамите и да ги опълчва една против друга, както Холи Медисън твърди, че е правил толкоз постоянно. Плейбой има да извърви дълъг път, само че това може да бъде началото на нова и да се надяваме доста по-добра глава.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР