Някъде между свещеното и светското, комедията, драмата и сатирата идва

...
Някъде между свещеното и светското, комедията, драмата и сатирата идва
Коментари Харесай

Преглед на филма: Дръзка история от библейската ера „Книгата на Кларънс“ е може би твърде дръзка

Някъде сред свещеното и светското, комедията, драмата и сатирата идва „ Книгата на Кларънс “, преразказ на Най-великата история Ever Told идва по кината по подобаващ метод сред Коледа и Великден.

Това е удивително идиосинкратичен метод от изгряващия публицист Джеймес Самуел, който за тази история от библейската ера е режисьор, продуцент, сценарист и композитор единствено за втория си игрален филм. Трябва някак да му го дадеш: Кой различен би имал дързостта да се захване с Исус във второто ти излизане?

„ Книгата на Кларънс “ — със замайващ актьорски състав, който включва ЛаКийт Станфийлд, Джеймс Макавой, Ана Диоп, Бенедикт Къмбърбач, Алфре Уудард и Дейвид Ойелоу — се движи през тонове и усеща, глупави в едно и по-късно ужасяващи в различен. Самуел споделя, че желае феновете да си прекарат „ извънредно добре “, само че в действителност е малко объркана, нечестива неразбория.

В Ерусалим е 33 година сл. н. е. и Станфийлд играе Кларънс, махленски шарлатанин в тога, който обича да се надрусва – в една...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР