Нумеролозите споделят за обикновени ритуали, които привличат късмет и помагат

...
Нумеролозите споделят за обикновени ритуали, които привличат късмет и помагат
Коментари Харесай

Кои са ангелксите числа, които изпълняват желания

Нумеролозите споделят за елементарни ритуали, които притеглят шанс и оказват помощ при намирането на сродна душа!

Мнозина от вас са чували, че в случай че видите комбинацията 11:11 на часовника е добър знак. Но не доста хора знаят, че това съвпадане има и вълшебен сили, които могат да изпълнят стремежи!

Ако имате скрито предпочитание и сте подготвени да употребявате всички сили на Вселената, с цел да го осъществите, запомнете: когато погледът ви инцидентно падне върху циферблата, показващ 11:11, имате шанс - вие сте попаднали на „ ангелско число “. Чувствайте се свободни да да си пожелаете всичко!

„ И„ ангелското число “също значи, че е пристигнал моментът да се работи, тъй като в случай че съберете 1 + 1 + 1 + 1, получавате цифрата четири, а четири в нумерологията е цифрата на стабилността. И в случай че предприемете каквото и да е деяние по отношение на вашето предпочитание, тогава ще имате непрекъснат шанс “, твърдят нумеролозите.

Според специалиста комбинацията 22:22, когато става въпрос за времето на часовника, също е щастлива. Но има едно изискване: не е допустимо да се чака особено настъпването на това време. Целият въпрос е в шанса и в случай че има късмет, можете да я употребявате за ваше положително. 22:22 на циферблата е знак за Вселената, който приканва да изоставите суетата и да повярвате във вашата победа над събитията.

„ Е, за самотните хора да виждат 22:22 на часовника значи, че тогава е добре да си пожелаете да срещнете своята сродна душа, вашата половинка, тъй като две в нумерологията постоянно е сдвоено число “, настояват специалистите.

Има още едно магическо събитие в  нумерологията - огледални дати. Например 11 ноември (11.11) или 12 декември (12.12). Те се случват един път годишно. В тези дни можете да се възползвате от магията на числата, да постигнете шанс или да осъществите фантазия. Трябва да изберете едно най-тайно предпочитание, да го произнесете на глас и да изчакате - специалистът твърди, че тогава всички висши сили ще бъдат на ваша страна.

„ Е, в случай че в действителност желаете да усилите действието на ритуала, вземете фотография на това, което желаете и го поставете пред огледалото за целия ден, тъй че огледалото да го отразява. И в най-близко бъдеще това предпочитание ще се сбъдне.

Числата могат да създадат доста - те освен сбъдват фантазиите, само че и могат да опишат доста за характера и ориста на човек. Датата на раждане също е решаваща. Нумеролозите имат вяра, че с деня, в който човек се ражда, можете да се дефинира възрастта на душата му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР