Новскоростен антирекорд - с 250 км/ч по столичния Околовръстен път.Водачът

...
Новскоростен антирекорд - с 250 км/ч по столичния Околовръстен път.Водачът
Коментари Харесай

Нов скоростен антирекорд - с 250 км/ч по столичния Околовръстен път

Новскоростен антирекорд - с 250 км/ч по столичния Околовръстен път.Водачът е глобен. Мобилните табла на Столична община показватнарастващ брой нарушавания за скорост- към 200000 са те затази година, оповестяват от.

„ 8000 са нарушаванията на Околовръстното, а над 200 са в градски условия за един месец. Общо 10 000 автомобила с над 125 км/ч. Имаме нови върхове всеки месец – на бул. „ България “ – 224 км/ч, на „ Ботевградско шосе “ – 220 км/ч. Това е неприемливо “, сподели ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

Мобилните табла в столицата са 32. Информацията от тях се дава наКАТ, с цел да провеждат екипи, коит ода управляват на място.

„ Таблата единствено записват нарушавания и не могат да се употребяват за наказания. Затова желаеме със 700-е камери на Столична община и хилядите в цялата страна да дадем опция КАТ да глобява и да осигурим безвредни градове, да вържем тези камери и да купим нови, където е належащо “, добави Георги Георгиев.

Георги Георгиев напомни, че от 1 декември се не разрешава влизането на най-замърсяващите коли, съгласно техническите прегледи, в така наречен „ Малък кръг “, който ще бъде междубулевардите „ Васил Левски “, „ Патриарх Евтимий “, „ Ген. Скобелев “, „ Сливница “ и ул. „ Опълченска “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР