Новозеландският комедиен уеб сериал се завръща с щур втори сезон

...
Новозеландският комедиен уеб сериал се завръща с щур втори сезон
Коментари Харесай

Комедийният уеб сериал “Опасни секс игри” с нов сезон и неподражаем хумор

Новозеландският комедиен уеб сериал се завръща с щур втори сезон и обещана доза безподобен комизъм всяка сряда във. Четирите приятелки – почтената Алис, преобладаващата Вики, спокойната Грейс и своенравната Зоуи още веднъж ще се забъркат в цялостен куп комични и неуместни обстановки.

В премиерния епизод от втори сезон младите девойки честват първата годишнина от взаимното си общуване като съквартирантки и стартират занимателно съревнование между тях, което ще провокира непредвидени последствия, които въобще няма да са безобидни. Какво ще се случи с приятелките и коя ще успее първа да скрои номер на другите, гледайте в първия епизод от втори сезон на комедийния сериал във.
 Опасни секс игри NOVA
e един от най-номинираните за уеб продукции сериал, печелил награди от фестивали в целия свят, като със своя първи сезон стана обичана поредност и на българските интернет консуматори. В идния нов сезон функциите още веднъж са поверени на Холи Шърви (Алис), носеща наградата за най-хубава актриса в Portugal Film Festival през 2017, Луси Хеър ще влезе в кожата на уверената Вики, Джес Холи Бейтс ще играе уравновесената Грейс, а отбора добавя Джес Сайър като бурната по манталитет Зоуи.

Вторият сезон ще изправи четирите девойки пред нови провокации и решения. Приятелките ще вършат това, което умеят най-добре - да бъдат такива, каквито са, а положителното въодушевление и свежият комизъм са налице.-->
 Опасни секс игри NOVA
Гледайте втори сезон на комедийния уеб сериал всяка сряда във
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР