Новото служебно правителство се събра на първото си заседание. В

...
Новото служебно правителство се събра на първото си заседание. В
Коментари Харесай

Донев към Найден Тодоров: Сигурен съм, че диригентът ще помага на министъра да управлява сферата на културата в съзвучие

Новото служебно държавно управление се събра на първото си съвещание. В програмата на съвещанието на Министерски съвет са проект сметката за разноските по подготовката и провеждането на изборите за народни представители на 2 април.

В началото на съвещанието Гълъб Донев поздрави с " добре пристигнал " министър Найден Тодоров.

" Маестро, към този момент сте министър. Сигурен съм, че диригентът ще оказва помощ на министъра да ръководи сферата на културата в благозвучие ", сподели той.





Предстои ни още веднъж да организираме предварителни парламентарни избори и няма да губим никакво време, увери новият остарял длъжностен министър председател.



Заяви, че когато някой се е справил чудесно с поставената задача, му се разпорежда още веднъж. В тази връзка Донев предложи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев да бъде претрупан още веднъж с отговорността да координира организационно-техническата подготовка на изборите на 2 април, а министърът на електронното ръководство Георги Тодоров да координира предоставените на Министерски съвет действия по техническото обезпечаване на предвидениото в ИК видонаблюдение и видеозаснемане.

Гледайте тук:



Снимки: Десислава Кулелиева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР