Новото рестартиране на Gladiators е пред нас, с фенове на

...
Новото рестартиране на Gladiators е пред нас, с фенове на
Коментари Харесай

Животът на Gladiator Nitro извън камерата като олимпиец, звезда на Team GB и милионер

Новото рестартиране на Gladiators е пред нас, с почитатели на телевизионното съревнование от 90-те, разчувствани да видят обичаните си събития като Duel и Hang Tough назад - с няколко нови, добавени към микса. И до момента в който 16-те нови „ суперчовеци “, с които кандидатите би трябвало да се изправят, имат в действителност впечатляващи автобиографии, това на Nitro е много мъчно да бъде победено.

Harry Aikines-Aryeetey е първенец спринтьор, състезаващ се на най-високо равнище в Обединеното кралство от младостта си. Хари беше разгласен за Млада спортна персона на годината на BBC за 2005 година на 17 години, когато стана първият състезател, спечелил злато на 100 и 200 метра на Световното състезание за младежи. „ Бях талантлив от дребен “, сподели той.

Като възрастен, силата завоюва злато в щафетата 4x100 метра на Европейското състезание и Игрите на Британската общественост. Той също по този начин е повторен олимпийски първенец и международен бронзов медалист, с голям брой други спортни достижения зад тила си. Мохамед Али е вдъхнове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР