Новото ръководство на спортния тотализатор работи и взима решения чрез

...
Новото ръководство на спортния тотализатор работи и взима решения чрез
Коментари Харесай

Тотализаторът не отрича за спонсорство на "Левски"

Новото управление на спортния тотализатор работи и взима решения посредством конферентни връзки в интернет, вместо да се събира . Това заяви някогашният футболист на " левски " и национал на България - Христо Йовов, който, заедно със съветника на спортния министър Красен Кралев и също някогашен футболен национал Гошо Гинчев, е част от новата администрация на БСТ. 

Останалите са изпълнителният директор Любомир Петров, плюс Людмила Петкова и  Валентин Точев

" Създали сме група във " Вайбър " с сътрудниците и там обсъждаме нещата . Има определен изпълнителен шеф, който взема главните решения, само че преценяме, че е по-добре да ги разясняваме по този начин, а не да се събираме, тъй като знаем, че не е редно доста хора да бъдат на едно място - описа Йовов пред радио " Дарик ". - Радвам се, че се занимавам с нещо ново и се надявам да оправдая доверието, което ми е гласувано. Смятам, че в спортния тотализатор има какво да се доразвива. Знаем, че би трябвало да се модернизират някои неща, а това е основният мотор на българския спорт. Надяваме се да го развием и да има повече запаси за родния спорт и спортното министерство. Дано върнем тотото там, където беше в предишното. "

Йовов неизбежно бе запитан за желанията на премиера Бойко Борисов тотото да помогне на футболния " Левски " , който остана без финансиране, откакто притежателят Васил Божков има 11 обвинявания от прокуратурата, лотарийният му бизнес бе преустановен, а самият той в омента е в ОАЕ. И не отхвърли, че има възможност такова спонсорство да бъде осъществено.

" Мога да кажа моето виждане по тематиката с " Левски ". Ние от три седмици се занимаваме с тотализатора. Това (спонсориране на отбора) сигурно не е коментирано и не мога да дам параметри, какво би могло да стане. Едно е несъмнено, че ще създадем всичко допустимо, с цел да разпространяваме тотото. Тотото би трябвало да бъде рекламирано, а дали ще е с " Левски " или някакъв различен състезателен клуб или тим е различен въпрос . - сподели Йовов. - Знаем, че " Левски "  е една институция в България и има доста почитатели. По този метод хората могат доста елементарно да бъдат допрени посредством футболния клуб. На този стадий нищо не е коментирано от нас и това са следващи решения. Това, което се случи с безконечния противник (б.р. - банкрутиралият и премахнат като сдружение през 2016 година ЦСКА) провокира страха у хората, да не стане по този начин и с " Левски ". Феновете могат да оказват помощ по този метод на клубовете си (б.р. - с дарителска акция, както сега вършат последователите на " сините " ). Надявам се еуфорията да не премине, тъй като тя е реалност при започване на такива моменти, когато хората подаряват пари и оказват помощ на дадена идея. Надявам се да продължи и " Левски " да пребъде. Смятам, че е значимо управлението на " Левски " да предприеме значими стъпки. Чувам, че клубът има съществени разноски и е добре в бъдеще да се притеглят играчи с по-скромни хонорари, с цел да могат да се чистят отговорностите. Трябва да се борим клубът да оцелее . Това в случай че се разбере от повече хора, ще бъде и по-лесно на управлението да е с по-развързани ръце и да се оправи с тези стъпки. Всички почитатели би трябвало да схванат, че сега трофеите не са най-важното нещо, не че няма потребност от тях. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР