Новото попълнение на Ювентус - Пол Погба даде първото си

...
Новото попълнение на Ювентус - Пол Погба даде първото си
Коментари Харесай

Пол Погба: Върнах се в Ювентус, защото исках да си върна удоволствието от играта

Новото попълнение на Ювентус - Пол Погба даде първото си изявление след завръщането си в Торино пред клубната телевизия на италианския гранд.

" Както се споделя на британски " дом, сладостен дом ". Чувствам се в действителност добре. Първите дни, които съм тук, откогато съм се върнал, чувствам атмосфера, която не мога да обясня. Изключително съм благополучен и нямам самообладание да стартира да играя за Юве. Това е моят тим.

Дойдох, тъй като желаех да си върна удоволствието от играта. Говорих с треньора, както и с футболисти, с които играх тук преди години - Клаудио (б. а. Маркизио), Патрис (б. а. - Евра). Големи другари сме с Куадрадо. Както и Пауло (б. а. - Дибала), който беше тук. Постоянно поддържах връзка с Ювентус. Говорих също с Павел Недвед, с президента. Те ми демонстрираха, че ме желаят. Сърцето ми избра Ювентус. Почувствах се доста спокоен, когато взех това решение, и пристигнах.

Искам постоянно да спечелвам, както и Ювентус. Същият съм. Държа да оказа помощ на тима да го направи. Ди Мария? Познавам класата му, има страховит опит и е спечелил доста. Още от първите дни видях, че е огромен първенец.

Вярвам в ориста, удовлетворен съм от всички избори, които съм правил. Понякога нещата не се получават тъкмо по този начин, както искаш, само че съм удовлетворен, че бях в Манчестър Юнайтед. Израснах, научих доста, в този момент мога да оказвам помощ на младите ", сподели Погба.
 Три тима имат интерес към Мемфис Депай
Три тима имат интерес към Мемфис Депай

Тотнъм, Интер и Ювентус са главните претенденти за подписа на играча
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР