Новото попълнение на ЦСКА-София Ахмед Ахмедов се превърна в герой

...
Новото попълнение на ЦСКА-София Ахмед Ахмедов се превърна в герой
Коментари Харесай

Ахмедов пред Winbet: Ще вкарам отново и ще победим Берое

Новото попълнение на ЦСКА-София Ахмед Ахмедов се трансформира в воин за своя тим още в дебюта си. Дошлият от Дунав нападател бе с главен принос за „ алената “ победа над Ботев (Враца) в среща от четвъртфиналите на шампионата за Купата на България. Ахмедов се появи в 65-ата минута при резултат 0:1 в интерес на противника на „ алените “.

Малко след влизането на тарана в игра се стигна до изравнителния гол, при който Ахмедов отклони топката към Занев, капитанът на ЦСКА-София подаде към Едвин Джеси и ганаецът прати топката в мрежата на Костов. Минута преди края Ахмедов съумя и да се разпише, откакто получи пас от Стефано Белтраме и останал очи в очи с вратаря на Ботев не сбърка, с което оформи крайния резултат 2:1 и класира тима си на полуфиналите.

Голаджията е оптимист, че ще продължи с положителните игри и предвижда победа на ЦСКА-София над Берое в идния мач от двадесет и четвъртия кръг на Първа лига.

„ Ще победим Берое с 2:0. Мисля, че ще съумея още веднъж да се разпиша, а второто попадение ще бъде дело на Белтраме “, съобщи Ахмедов пред Winbet.bg .

ЦСКА-София приема Берое в събота от 17:30 часа на стадион „ Българска войска “.

Гостите от Стара Загора се намират в отлична форма и от началото на годината реализираха три победи. Възпитаниците на Димитър Димитров – Херо се постановиха над Етър с 2:0, над Витоша (Бистрица) с 2:1 и над Локомотив (Пловдив) с 2:0. ЦСКА-София загуби от Царско село с 1:2 в последния си мач от шампионата, с което скапе усещанията от положителния мач против Левски и триумфа над Ботев (Пловдив) с 1:0.

Winbet дефинира „ алените “ за любимец против Берое и коефициентът за тяхна победа е 1.51 . Ставката за тъждество е 4.30 , а триумф на „ заралии “ е оценен на 6.00 .

Коефициентът за прецизен резултат 2:0, каквато е прогнозата на Ахмедов, е 5.60 .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР