Новото попълнение на ЦСКА Дюкенс Назон ще попадне в групата

...
Новото попълнение на ЦСКА Дюкенс Назон ще попадне в групата
Коментари Харесай

Дюкенс Назон дебютира за ЦСКА в четвъртък

Новото попълнение на ЦСКА Дюкенс Назон ще попадне в групата на отбора за гостуването на Македония Гьорче Петров от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите, написа " Тема Спорт ".

Двубоят е в четвъртък от 18:30 часа и ще бъде излъчен директно по bTV Action. Както е известно, откакто 28-годишният хаитянин подписа с армейците, се оказа, че е с наднормено тегло. Той към момента не се намира в оптимална физическа форма, само че от седмица тренира пълноценно със съотборниците си.
 Днес излиза наяве къде ще играе ЦСКА в Северна Македония
Днес излиза наяве къде ще играе ЦСКА в Северна Македония

УЕФА със мнение

Заради неналичието на варианти в офанзива и слабото показване в нападателен проект по време на лятната подготовка и първите два кръга в шампионата Саша Илич най-вероятно ще форсира появяването на Назон в игра. Очаква се той да се появи на терена против Македония Гьорче Петров, само че на този стадий не е ясно, дали ще започва като титуляр, или ще се включи от пейката.

В първите два публични мача на върха на офанзивата стартира Калоян Кръстев, който обаче не оправда доверието и за четвъртък ще се търси друго решение - Морено или Назон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР