Новото попълнение на ЦСКА 1948 – Бирсент Карагарен призна, че

...
Новото попълнение на ЦСКА 1948 – Бирсент Карагарен призна, че
Коментари Харесай

Карагарен: Няма да забравя Тотнъм и 6:0, ЦСКА 1948 ще е втор...

Новото попълнение на ЦСКА 1948 – Бирсент Карагарен призна, че към момента се аклиматизира към отбора, само че има помощта на някогашни съотборници от Локомотив Пловдив и националния тим, които в този момент играят за „ алените “.

Карагарен показа, че е извънредно горделив, че е получил наградата за Играч на годината от почитателите на черно-белите през 2022 година и счита, че новият му тим ще се окичи най-после в efbet Лига със сребърните медали.

„ В началото не е по никакъв начин леко. На лагер постоянно е тежко. Мисля, че се готвим добре и с акомодацията се привиква бързо. С по-добри тренировки и малко време ще се оправим “, стартира Карагарен пред Гонг.

„ Мисля, че тук в тима са събрани доста положителни футболисти и с един добър колеткив можем да реализираме повече от това до този миг. Готов съм да давам всичко от себе си да се развиваме добре и подорбяваме резултатите си. Ще дам всичко от себе си “, сподели още той.

„ Смятам, че хората от Локо Пловдив, които са тук, ще ми оказват помощ. Има такива и от националния и ще ми оказват помощ да привикна елементарно с тима. Това се прави и ми оказват помощ в действителност доста. Много са миговете, които ще помня, в Локомотив. Доста са съгласно мен, само че най-много мачът с Тотнъм. Той беше нещо нереално за мен да играеш против тях на „ Лаута “. Бихме Ботев 6:0, взехме две купи, бихме Лудогорец в Разград за Суперкупата, станахме втори. Не мога да изброя всичко “.

„ Яд ме е още за Тотнъм, има мъка. Беше сладко да се доближим до такава огромна класа. Видяхме какъв брой сме надалеч от истината. Щом те са футболисти, ние не знам какво сме “, сподели с усмивка Бирсент.

„ Явно в Локомотив съм дал освен това от предишните години, с цел да ме изберат за №1 през годината. Много съм благополучен. В предходните години получавах награди за второ и трето място. В множеството случаи съм бил на назад във времето. Като получих премията за №1, бях благополучен. Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен “.

„ Надявам се да забележим ЦСКА 1948 в края на второ място “, приключи новият нападател на столичани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР