Новото попълнение на Левски Станислав Костов говори след равенството 2:2

...
Новото попълнение на Левски Станислав Костов говори след равенството 2:2
Коментари Харесай

Станислав Костов: Надявам се да няма закачки от феновете

Новото попълнение на Левски Станислав Костов приказва след равенството 2:2 с Флориана. Нападателят е щастлив, че е вкарал гол и се надява да продължи и в формалните мачове по същия метод. 

“Чувствам се малко изтощен. Имаме по-тежки тренировки. Все отново това е контрола, не са значими головете, само че се веселя, че вкарах. Щастлив съм. Надявам се в формалните мачове също да въвеждам ”, сподели Костов пред Диема Спорт 2.

“Колективът е добър. Момчетата сносно ме одобриха. Тренираме и се готвим за шампионата. Мисля, че съм подготвен да играя в Левки. Ще забележим на терена. Там всичко се вижда. Каквото покажа на терена, това ще е ”, добави той.

“Надявам се да няма закачки от феновете, ако играя добре. Ако давам сърцето си и душата си за Левски, мисля, че няма да има проблем ”, сподели още някогашният футболист на ЦСКА.

“Вършим добра работа. Тренираме много, играем мога да кажа добре. Всичко е обикновено. В лагерите е мъчно за футболистите. Има отмалялост, вижда се на терена. Надявам се до първия мач всичко да е наред ”, разяснява нападателят на “сините ”.


ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР