Новото попълнение на Брентфорд Кристиан Ериксен разказа как са преминали

...
Новото попълнение на Брентфорд Кристиан Ериксен разказа как са преминали
Коментари Харесай

Ериксен: Получих зелена светлина от лекарите, че ще мога отново да бъда футболиста Кристиан

Новото попълнение на Брентфорд Кристиан Ериксен описа по какъв начин са минали последните месеци за него.

" Два дни по-късно. Осъзнах какво ми се е случило през нощта и идващите няколко дни дадоха отговори на въпросите. Дойдоха всички проучвания. Задаваха се въпроси дали ще мога да върша това или това. Слушах лекарите. Ако съблюдавах програмата, която докторът ми направи, можех постепенно да се завърна към футбола.

Първо имаше доста проби по отношение на това по какъв начин ще реагира сърцето на физически натоварвания. За благополучие, нямаше проблеми. Всеки месец се натоварвах повече. В моето положение, даже с дефибрилатор, няма ограничавания. Можеш да тичаш маратон, да се гмуркаш дълбоко.

Беше мъчно. Първите три месеца не правех нищо, само че идващите месеци работих по възобновяване си. В началото ми беше мъчно да виждам мачове, тъй като постоянно си мислех за това, че желая да бъда там. Последните месеци обаче се завърнах. Можех да допирам топката, да помириша тревата, да сложа бутонките и всичко стартира да се връща - вълнението от стадиона, почитателите, тима, да си част от това.

Искаш да се върнеш към естественото. За мен това беше да играя още веднъж в Италия, само че не ми беше разрешено. Така че естественото трябваше да се промени. Сега имам този късмет в Брентфорд. Получих зелена светлина от лекарите, че ще мога още веднъж да бъда футболиста Кристиан. Разбира се, постоянно ще нося загатна от случилото се, само че в този момент е времето да виждам напред и да основа нови мемоари ", показа Ериксен.
 Кристиан Ериксен: Нямам самообладание за стартира с Брентфорд
Кристиан Ериксен: Нямам самообладание за стартира с Брентфорд

Надявам се да се видя с всички вас доста скоро, споделя футболистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР