Новото попълнение на Барселона Кевин-Принс Боатенг разкри, че когато е

...
Новото попълнение на Барселона Кевин-Принс Боатенг разкри, че когато е
Коментари Харесай

Боатенг: Идолът ми е Ривалдо, мисля че съм малко по-добър от него

Новото попълнение на Барселона Кевин-Принс Боатенг разкри, че когато е научил за предлагането да премине в Барселона е намерения, че става въпрос за смешка.

" Спомням си, че ни предстоеше значим мач против Интер и след дуела ми споделиха още веднъж за интереса от страна на Барселона. Първо не имах вяра. Смятах, че е смешка. След това на същата нощ не съумях да заспя.
 Снимка 402099
Източник:

Идолът ми от дете е Ривалдо. Мисля, че съм малко по-добър от него. Едно от най-големите събития в моя живот е голът, който вкарах против Барселона с екипа на Милан в Шампионска лига. Спомням си, че играех против Абидал, който в този момент ме взе в Барселона.

Меси е необикновен. Признавам напълно почтено, че е едно да играеш против него и е доста мъчно, само че когато го виждам в този момент, правя оценка още повече магията, на която е кадърен.
 Атлетик (Билбао) и Барселона не се победиха - 0:0
Преднината на Барса в Ла Лига се топи, " каталунците " с нова неверна стъпка

" Блаугранас " приключиха наедно при визитата си на Атлетик Билбао

Майкъл Джордан, Майкъл Джексън и Нелсън Мандела са трите персони, на които се удивлявам. От тримата съм се срещал единствено с последния. Не може да се не помни всичко, което Мандела направи за хората. Това е нещо необикновено. Срещата с него е паметен миг ", призна нападателят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР