Новото чудо на света е готово да отплава. Завърши строителството

...
Новото чудо на света е готово да отплава. Завърши строителството
Коментари Харесай

Новото чудо на света. Титаник-2 е готов да отплава

Новото знамение на света е готово да отплава. Завърши строителството на актуалния „ Титаник ”.

Строителството на най-големия круизен транспортен съд в света към този момент е приключено в корабостроителница във Финландия. Плавателният съд даже е излязъл за първи път в открити води за морски тествания преди евентуалната си доставка през октомври тази година, написа CNN Travel.
-->
Icon of the Seas на Royal Caribbean International е дълъг 365 метра и тежи почти 250 800 тона. Когато отплава в карибските води през януари 2024 година, на борда му ще има към 5610 пасажери и 2350 души екипаж, само че и най-големият в света аквапарк в морето. Наречен Category 6, той ще разполага с шест рекордни водни пързалки, само че гостите, които желаят по-спокойно преживяване, ще могат да се провиснал и в седемте басейна и деветте хидромасажни вани на кораба.

Плавателният съд е основан в Meyer Turku, една от водещите корабостроителници в Европа. По време на конференция на място по-рано тази година президентът и основен изпълнителен шеф на Royal Caribbean International Майкъл Бейли съобщи пред медиите, че корабът е напът да се причисли към флота на Royal Caribbean на 26 октомври.

Сегашният притежател на купата максимален круизен транспортен съд в света е различен транспортен съд от флота на Royal Caribbean - Wonder of the Seas. Той направи първото си корабоплаване едвам предходната година и е с дължина от 362 метра, и има 18 палуби за проучване. Royal Caribbean International показва Icon of the Seas като постепенен връх на круизната линия, употребяващ най-новите технологии и надграждащ 50-годишния опит в историята на компанията.

    Позиционираме го като най-хубавата фамилна почивка и когато разберете и оцените цялата сила и време, които са отишли за основаването на този транспортен съд, това е зашеметяващо “, сподели Бейли.

Според изказване на Royal Caribbean, Icon е приключил първите си морски тествания на 22 юни.

„ По време на първата серия морски тествания Icon of the Seas измина стотици благи, по време на които бяха тествани главните мотори, корпусът, спирачните системи, ръководството, равнището на шума и вибрациите. Всичко беше осъществено в точния момент, както е разказано в графика, макар че тръгването му се забави “, добави той.

„ Перфектната домашна база “

Корабът предлага повече от 40 благоприятни условия за хранене, пиянство и развлечение, като доста от тях са включени в цената на круиза. С 20 палуби и осем квартала, които да се прегледат, концепцията е да се посрещнат всички типове туристи - от зони, отдадени на млади фамилии, до места единствено за възрастни, като да вземем за пример питейните заведения.

Има 28 разнообразни типа пространства за настаняване, с повече категории за фамилии, повече разпределения с аспект към океана и повече пространство за туристи в групи. От круизната компания декларират, че

    това е най-дългият период, който в миналото е посвещавала на проектирането на съвършената домашна база “.

Icon of the Seas е и първият транспортен съд на Royal Caribbean International, задвижван с полутечен природен газ (LNG) и технология за горивни кафези, като част от прехода на компанията към бъдеще с чиста сила.

2 600 служащи дневно

Около 2 600 служащи са се трудили на Icon of the Seas всеки ден. За морските тествания стотици експерти са били на борда, с цел да оценят работата в продължение на четири дни. От Royal Caribbean оповестяват, че втората серия морски тествания е планувана за по-късно през годината.

Рекордни продажби

Мълвата за кораба към този момент е достигнала до всяко кътче на планетата, а предварителните продажби са рекордни. Съобщава се, че Майкъл Бейли е описал Icon of the Seas като „ безусловно най-добре представящото се стартиране на нов артикул, което в миналото сме имали “.

Icon of the Seas ще прави седемдневни плавания в Източните и Западните Кариби през цялата година. Всяко корабоплаване ще включва посещаване на Perfect Day at CocoCay, награждаваната частна островна дестинация на Royal Caribbean, както и новото ѝ уголемение - Hideaway Beach.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР