Новото 5,45-инчово попълнение в AppGallery портфолиото на компанията предлага всичко

...
Новото 5,45-инчово попълнение в AppGallery портфолиото на компанията предлага всичко
Коментари Харесай

Новият модел HUAWEI Y5p идва с FullView дисплей и дизайн в три закачливи цвята

Новото 5,45-инчово попълнение в AppGallery портфолиото на компанията предлага всичко належащо за целодневно развлечение

Най-новият модел от наличната младежка серия Y на Huawei - Y5p, към този момент е разполагаем на българския пазар. Смартфонът очарова със своя 5.45-инчов1 FullView екран и замайващ нов дизайн, предлаган в три цвята – среднощно черно - Midnight Black, мистично синьо - Phantom Blue и ментово зелено - Mint Green. С юношески дух, куп функционалности, 32 GB място за предпазване и мощна 3020mAh (типична стойност) батерия, Y5p е правилен и благонадежден другар във всяко развлечение. Основната 8МР камера запечатва всички значими моменти за шерване с вашите другари.

Впечатляващо огромен екран и незабравим дизайн
Новият HUAWEI Y5p разполага с огромен 5.45-инчов FullView екран. Компактният дизайн с тесни рамки от двете страни и панелът с пропорции 18:9 и HD+ (1440x720) резолюция обезпечават оптимално преживяване с обичаното ви мултимедийното наличие. Изящно заоблената форма спомага за удобен захват на устройството и безгрижна приложимост даже с една ръка. Оптимизациите на антената обезпечават безукорен сигнал, без значение от позицията на телефона.

Квадратният модул на задната камера съдържа три детайла, като прилича типичен дизайн на фаровете на моден автомобил. Гравираните линии към модула образуват свободно движещи се талази, които създават вълнуващ отблясък. HUAWEI Y5p се предлага в три цвята: среднощно черно - Midnight Black, мистично синьо - Phantom Blue и ментово зелено - Mint Green. Последните два са основани със особено тройно покритие, което придава на смарт телефона неповторим искра.

Готов за безупречни резултати от всяка задача

HUAWEI Y5p извършва всяка задача с лекост, с помощта на своя осем-ядрен процесор. Ефективната продуктивност е в цялостна синергия с 32 GB вътрешна памет, с цел да покрие потребностите за предпазване на данни на всеки консуматор. За по-активните и феновете на игрите и музиката, смарт телефонът разполага със слот за спомагателна памет до 512GB. Вградената огромна 3020mAh батерия обезпечава безпроблемно прилагане на телефона през целия ден. С едно зареждане можете да гледате до 17 часа видео наличие или 13 дълготрайно 4G2 интернет сърфиране.



Камери за всеки мотив
Основната камера е 8MP с f/2.0 обектив, посредством който да реализирате фотоси с отлично качество. HUAWEI Y5p поддържа HDR режим, който наслагва голям брой фрагменти в един, с по-добър динамичен диапазон. С 5-мегапикселовата селфи камера автопортретите ви са подготвени за шерване в обществените медии. Също по този начин, предната камера поддържа Face Unlock, с цел да улесни гладкото и комфортно отключване на устройството.

Интуитивно прекарване с ЕМUI 10.1

HUAWEI Y5p работи с EMUI 10.1, най-новата версия на Android основаната операционна система на Huawei. Също по този начин, предлага набор от систематични оптимизации и интуитивни функционалности, които усъвършенстват потребителското преживяване. HUAWEI EROFS на EMUI 10.1 усъвършенства скоростта на четене и обработка на файлове. Междувременно, може да обезпечи към 2 GB в допълнение място за предпазване на още 1000 изображения или 500 аудио файлове3. Режимът Simple уголемява иконите и размера на шрифта за по-лесен потребителски интерфейс, което е изключително потребно за хора с понижено зрение, до момента в който режимът Party разрешава на потребителите да свържат безжично няколко устройства в спонтанна многоканална звукова система.

HUAWEI Y5p идва с конфигуриран AppGallery - формалният магазин за приложения на Huawei. В него се предлага богато портфолио от световни и местни приложения. Потребителите могат да се насладят качествени развлекателни платформи като HUAWEI Video, HUAWEI Music и HUAWEI Reader, които непрестанно се допълват с ново наличие от най-хубавите снабдители.

Цени и наличия

В България продажбите на новия HUAWEI Y5p стартират в Технополис, Техномаркет, А1, Теленор и партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp, на целесъобразна крайноклиентска цена от 179 лв. или със съответните абонаментни проекти на операторите.

Всички данни и резултати са получени в лабораториите на Huawei и са единствено за информация. Действителните резултати може да варират по отношение на другите пеодукти, програмен продукт, сюжет на приложимост и фактори на околната среда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР