Новородената Никол е била удряна с юмруци и вероятно с

...
Новородената Никол е била удряна с юмруци и вероятно с
Коментари Харесай

Малката Никол е удряна с юмруци, чудо е, че е жива

Новородената Никол е била удряна с юмруци и евентуално с бутилка. Можела е да почине поради нанесения побой, сочи петорна здравна експертиза. Това стана ясно при днешното съвещание на делото в Софийски градски съд за опит за ликвидиране против акушерката Емилия Ковачева.

Акушерката, пребила Никол, може да бъде оправдана, обезпокоени са родителите

През 2015 година на Ковачева беше повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране на 4-дневната Никол.

Разкриха нови шокиращи данни към делото против акушерката Емилия Ковачева

Адвокатът на подсъдимата изиска делото да бъде гледано при закрити врата поради преднамерено и манипулативно отразяване на случая от медиите. Съдът обаче отхвърли. По думите му медиите са създавали редовно подправени вести по делото.

Само навременното лекуване избавило пребитото от акушерка бебе Никол

Доцент Нели Жекова, един от експертите, дали своята здравна оценка пред съда, разяснява пред медиите, че новороденото е получило тежка черепно-мозъчна контузия и огромен кръвоизлив.
 
" Чудо е, че Никол е жива ", разяснява тя пред медиите.

Експертът изясни, че при 20% от тези случаи, детето може да развие посттравматична епилепсия, нарушаване на паметта и концентрацията. По тематиката Търсят за разпит жена, работила в промяната на Емилия Ковачева в нощта на побоя над бебето Никол Родителите на Никол са обезверени от хода на делото против акушерката " Метеорологични условия " отложиха делото против акушерката Емилия Ковачева
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР