Новолунието ни позволява да положим основите на градящи събития, които

Новолунието ни позволява да положим основите на градящи събития, които ...

НОВОЛУНИЕ НА 15 ФЕВРУАРИ – ПОВРАТЕН МОМЕНТ.

Новолунието ни позволява да положим основите на градящи събития, които ще се случат през следващите 4 седмици, до началото на следващия лунен цикъл. Новолунието на 15 февруари ще бъде в 23:05 часа, когато Луната и Слънцето ще се срещнат в свободолюбивия и оригинален знак Водолей. Това небесно явление ще ознаменува важен повратен момент, призовавайки всеки от нас да изостави старите и изхабени дела и смело да се впусне в нови предизвикателства.

Новата Луна прави актуални противоречията между старото и новото, иновативното и консервативното. Новолунието ще бъде катализатор за промени, неговото влияние ще предизвика непредвидими ситуации с дълбоки последствия.

Измененията са много благоприятни за активните и енергични хора, които се нуждаят от постоянни нови предизвикателства. За тези, които обичат рутината и еднообразието промените могат да бъдат и болезнени. За да извлечем ползи от промените, трябва да оставим миналото и да сме готови за новото. Опитайте се в деня на Новолунието да получите точна представа от какво ще се откажете и какво ново ще приемете в живота си. Желанието, което сте формирали през този ден може да Ви даде старт на удивителни събития, които ще ви направят много щастливи. Позволете това да се случи!

Дайте един нов рестарт на живота си! Не се страхувайте да се впуснете в непознатото, там само може да откриете всичко това, което години наред сте търсили!

Идва новото време в Живота на всички ни, вярвайте в това и се борете за него!

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Това е една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно или им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 часа и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния момент на Новолунието, напишете желанието на ръка, препоръчително е да се пише с червен химикал и да го държите близо до себе

Ние предявяваме и показваме, от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – искай, за да ти се даде!

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата мечта с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, защото нищо няма да постигнете.

Какви теми можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ в ВОДОЛЕЙ?

Новаторски идеи и решения
Приятелства, колективи, организации
Свобода, независимост
Интелектуални интереси
Нови технологии
Поглед в бъдещето
Новаторство
Бунтарство, революция
Промени
Как може да формулираме своите желания:

„Благодаря, че имам тази прекрасна свобода в действията и в мислите си.“

„Благодаря, че имам това щастие да премина през тези нови промени, които ме отдалечават от старите модели на поведение и мислене.“

„Благодаря, че имам тази независимост, с която се чувствам спокоен и удовлетворен от живота си.“

„Благодаря, че имам тези приятели до себе си, които ми вдъхват винаги надежда и вдъхновение за една нова по-различна крачка в живота.“

„Благодаря, за това че съм бунтар и съумявам да се изправя срещу всичко старо, бюрократично и консервативно!“

„Благодаря, че мога да използвам силата си на новатор конструктивно, както в моя живот, така и в живота на своите приятели.“

„Благодаря за това, че съдбата ме е надарила с много интелектуален потенциал, който използвам разумно в своя живот.“

„Благодаря, че успях да се освободя от миналото си и да предприема тази промяна.“

„Благодаря, че съм част от новите технологии в света и ги подпомагам със совите знания.“

„Благодаря, че съм част от тази промяна, която носи много позитивизъм.“

„Благодаря, че съм част от този великолепен колектив, с който имаме различни и новаторски цели за бъдещето.“

„Благодаря, че успях де се преборя и освободя от страха и предразсъдъците си и сега съм един нов човек.“

Пожелавам Ви едно вълшебно тайнство на Новолунието във Водолей!

Нека успее да разкрие и отвори всички заключени врати в нашия живот!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Източник: dnesplus.bg