Новолунието ни позволява да положим основите на градящи събития, които

...
Новолунието ни позволява да положим основите на градящи събития, които
Коментари Харесай

НОВОЛУНИЕ НА 15 ФЕВРУАРИ – ПОВРАТЕН МОМЕНТ

Новолунието ни разрешава да поставим основите на градящи събития, които ще се случат през идващите 4 седмици, до началото на идващия лунен цикъл. Новолунието на 15 февруари ще бъде в 23:05 часа, когато Луната и Слънцето ще се срещнат в свободолюбивия и автентичен знак Водолей. Това небесно събитие ще ознаменува значим преломен миг, призовавайки всеки от нас да изостави старите и изхабени каузи и самоуверено да се впусне в нови провокации.

Новата Луна прави настоящи несъгласията сред остарялото и новото, новаторското и консервативното. Новолунието ще бъде катализатор за промени, неговото въздействие ще провокира непредвидими обстановки с дълбоки последици.

Измененията са доста удобни за дейните и енергични хора, които се нуждаят от непрекъснати нови провокации. За тези, които обичат рутината и еднообразието измененията могат да бъдат и мъчителни. За да извлечем изгоди от измененията, би трябвало да оставим предишното и да сме подготвени за новото. Опитайте се в деня на Новолунието да получите точна визия от какво ще се откажете и какво ново ще приемете в живота си. Желанието, което сте формирали през този ден може да Ви даде старт на удивителни събития, които ще ви създадат доста щастливи. Позволете това да се случи!

Дайте един нов рестарт на живота си! Не се опасявайте да се впуснете в непознатото, там единствено може да откриете всичко това, което години наред сте търсили!

Идва новото време в Живота на всички ни, вярвайте в това и се борете за него!

Новолунието е в действителност един невероятен ден! Един вълшебен ден!

Това е една неповторима техника за сбъдване на стремежи. Нашите мисли са сила – сила, с която можем да реализираме доста. Можем да повлияем на доста неща, протичащи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, само че има и неща, които могат да бъдат изменени от нас, от нашите мисли, от нашите дейности. А точно тук се включва мощно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките единствено на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е допустимо или им би трябвало повече време в идващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата религия, от нашето предпочитание, какъв брой мощно го желаеме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в границите на първите 8 часа и да се напишат на лист хартия и да си ги пресъздаваме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния миг на Новолунието, напишете желанието на ръка, целесъобразно е да се написа с червен химикал и да го държите покрай себе

Ние предявяваме и демонстрираме, от какво имаме потребност и го пускаме в пространството. А то след това ни го дава, чува нашите стремежи и молби. Затова се споделя още – искай, с цел да ти се даде!

Новолунието е един доста специфичен миг, през който в случай че насочим мислите си в вярната посока и повярваме мощно, от цялото си сърце и душа, нашите стремежи ще се станат действителност. Това е един магически момент, в който стават чудеса!

Вземете този миг и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата фантазия с вашето предпочитание. Затворете очи и си представете, че това което желаете, към този момент е реалност, осъществено е. Усетете възприятията и страстите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се в профил в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това мощно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително значимо изискване е вашето предпочитание да бъде обвързвано и да визира единствено и само вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, доста се заблуждавате. Не би трябвало да се пробвате да влияете на други хора, тъй като нищо няма да постигнете.

Какви тематики можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ в ВОДОЛЕЙ?

Новаторски хрумвания и решения
Приятелства, колективи, организации
Свобода, самостоятелност
Интелектуални ползи
Нови технологии
Поглед в бъдещето
Новаторство
Бунтарство, гражданска война
Промени
Как може да формулираме своите стремежи:

„ Благодаря, че имам тази прелестна независимост в дейностите и в мислите си. “

„ Благодаря, че имам това благополучие да мина през тези нови промени, които ме отдалечават от старите модели на държание и мислене. “

„ Благодаря, че имам тази самостоятелност, с която се усещам спокоен и задоволен от живота си. “

„ Благодаря, че имам тези другари до себе си, които ми вдъхват постоянно вяра и ентусиазъм за една нова по-различна крачка в живота. “

„ Благодаря, за това че съм бунтовник и сполучвам да се изправя против всичко остаряло, бюрократично и консервативно! “

„ Благодаря, че мога да употребявам силата си на модернист градивно, както в моя живот, по този начин и в живота на своите другари. “

„ Благодаря за това, че ориста ме е надарила с доста интелектуален капацитет, който употребявам рационално в своя живот. “

„ Благодаря, че съумях да се освободя от предишното си и да подхваща тази смяна. “

„ Благодаря, че съм част от новите технологии в света и ги подкрепям със совите познания. “

„ Благодаря, че съм част от тази смяна, която носи доста позитивизъм. “

„ Благодаря, че съм част от този превъзходен колектив, с който имаме разнообразни и реформаторски цели за бъдещето. “

„ Благодаря, че съумях де се преборя и освободя от страха и предразсъдъците си и в този момент съм един нов човек. “

Пожелавам Ви едно вълшебно свещенодействие на Новолунието във Водолей!

Нека успее да разкрие и отвори всички заключени порти в нашия живот!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР