Новолунието е много силно енергичен ден, а това в Овен

...
Новолунието е много силно енергичен ден, а това в Овен
Коментари Харесай

Новолуние в Овен: силно енергиен ден, който сбъдва желания

Новолунието е доста мощно деятелен ден, а това в Овен е с необикновен заряд. На 5 април 2019 година силата на Луната ще се промени и препоръките на астролозите са да заобикаляме неприятностите, а да се отдадем на приятни действия, които ще ни заредят позитивно.

Петъчното Новолуние е в Овен, знак, който се смята за знак на постоянството, импулсивността, всеотдайността и силата. Денят дава обещание да бъде много удобен, а специалистите предлагат да прекарате времето си в битка за това, което желаете. Всичко планувано ще може да се реализира.

Новолунието в Овен дава ново начало, нови решения и слагане на цели. Добро време за медитации, занимания с изкуство, молебствия и духовни практики. Овен е първият знак от зодиака и по тази причина носи в себе си силата на обновлението, ентусиазма, импулсивността, новото начало. Той е бликащата витална мощ, която няма самообладание да се прояви, да събори дигите и да шурне, проправяйки път стремглаво.

Ето какво би трябвало и да не вършиме по време на Новолунието >>>

Новолунието също е точка на привършване на една фаза и иницииране на последваща. Астрологически новолунието съставлява съвпад на Слънцето и Луната и всеки месец то се случва в избран знак от зодиака. Можете да си визиите какъв брой мощно и значимо е то в знака Овен като знак на новото.

Новолунието в Овен е най-важното за годината. То задава програмата за идващите 12 месеца и оцветява с преломност духа на времето, в което някои отживелици би трябвало да бъдат оставени да отмрат, с цел да се преродим с нови показа, цели и желания.

 луна Istock

Денят ще премине и под егидата на Венера, което значи, че ще бъде изпълнен с креативна сила, която благоприятства освен сантименталните каузи, само че и решаването на въпроси, свързани с финансите и работата. Ще се отворят вероятности за служебно развиване, само че и нови благоприятни условия на любовния фронт.

Но би трябвало да се има поради, че Новолунието е подъл ден за тези, които не са привикнали да се вслушват в интуицията си и да обръщат внимание на детайлите.

Ето какво би трябвало и да не вършиме по време на Новолунието >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР