Новолуние, придружено от частично слънчево затъмнение. Луната крие своя лик,

...
Новолуние, придружено от частично слънчево затъмнение. Луната крие своя лик,
Коментари Харесай

Везни, днес ви предстоят невероятни промени

Новолуние, съпроводено от отчасти слънчево затъмнение. Луната крие своя лик, което води до общ крах, положение на меланхолия. Днес хората всеобщо ще се усещат зле. Те могат да изпитат безпричинно безпокойствие или суматоха, даже да създадат редица глупави действия.

Овен – Слънчевото затъмнение в Телец в събота осветява региона на финансите във вашия Слънчев хороскоп. Възможно е в идващия интервал под неговото въздействие да се появят нови източници на приходи от някаква нова работа.

Телец – В събота в знака ви се случва слънчево затъмнение, което може да ви аргументи прочувствена неустойчивост, неустановеност, подозрения... само че също по този начин ще ви помогне да осъзнаете всичко, което би трябвало да премахнете от живота си, с цел да сте щастливи.

 жена

Близнаци – Днешният ден ще бъде сполучлив за вас, ще постигнете задачите, които сте си сложили и всичко ще се движи по проект. Ще имате предпочитание да поемете опасности, а шансът ще бъде на ваша страна.

Рак – Днешните събития може да са сурови или насилствени за вас. Усещате, че всички условия като че ли са против вас и че всичко не е на мястото си. Опитвате ли се да бъдете някой различен или действате друго?

Лъв – Във вашата любовна история вземете нещата в свои ръце и създайте приятна атмосфера с инициативни дейности, които ще зарадват колегата ви. Ако обаче сега търсите своята половинка, доста добре знаете какво би трябвало да извършите, с цел да спечелите индивида, който ви интересува.

Дева – Опитайте се да не се забърквате в словесни борби с другите, тъй като нещата могат да излязат отвън надзор. Подгответе се за няколко отклонения от графика си и разнообразни неща, които пораждат изключително следобяд и могат да бъдат стресиращи.

Везни – Енергията на затъмнението ще внесе нов въздух в живота ви или доста позитивна смяна на посоката. Възползвайте се от уикенда, с цел да разгърнете своята креативност и да се измъкнете от рутината. Можете да срещнете доста забавни хора. Не стойте у дома.

 жена

Скорпион – Слънчево затъмнение през днешния ден се случва в областта на взаимоотношенията - брак и партньорства и дава подтик на контактите ви с другите. Първите две седмици след затъмнението постоянно са най-силни за засегнатия бранш.

Стрелец – Слънчевото затъмнение може да затрудни професионалния ви живот и общуването с околните ви хора. Премервайте добре думите си, с цел да избегнете недоразумения, които могат да ви навредят и избягвайте вземането на значими решения.

Козирог – Днешното слънчево затъмнение може да ви въодушеви за нещо изобретателно, което можете да извършите в близко бъдеще. Независимо дали художествено творчество, или даже за бизнес концепция. Ще имате ентусиазъм, просто би трябвало да го употребявате вярно.

 жена

Водолей – Може да почувствате някакви ограничавания през днешният ден или да не сте в толкоз оживено въодушевление. Хората към вас се интересуват повече от злословия, в сравнение с да вършат проекти за реализиране на задачите си. Това също ви оказва въздействие.

Риби – Малко по малко вие се освобождавате от тези тежести, които не ви разрешават да бъдете себе си. Със сигурност усещате, че силата ви понижава, само че днешното затъмнение ще ви помогне да изчистите подозренията, които ви попречиха да постигнете нещо.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР