Новоизбраният кмет на община Видин д-р Цветан Ценков, общинските съветници

...
Новоизбраният кмет на община Видин д-р Цветан Ценков, общинските съветници
Коментари Харесай

Кметът на Видин д-р Цветан Ценков встъпи в длъжност

Новоизбраният кмет на община Видин доктор Цветан Ценков, общинските съветници и кметовете на кметства поставиха през днешния ден клетва и встъпиха в служба. Тържественото първо съвещание на новия общински съвет за Мандат 2019 - 2023 откри регионалният шеф Албена Георгиева.
"Бих желала да поздравя всички и да им пожелая доста триумфи в идния мандат ", уточни Георгиева.
Всички би трябвало да обединим напъните си в името на Видин, сподели Цветан Ценков.
"През този един месец не споделих нито една дума против която и да е политическа партия или физическо лице. Защото считам, че е време в действителност Видин да сплоти напъните на всички наши съграждани, всички наши другари, с цел да тръгнем още по-мощно напред. Да надградим това, което локалната администрация до този миг е направила. Последната седмица ми дава големи очаквания за това, че в действителност е привилегия в мое лице да познавам мин.-председателя на България, госпожа Нинова, господин Доган, Негоно величество Царя и всички велики българи, които работят в името на нашата страна. Дори в изявлението си президентът сподели, че Видин изостава по междинна раблотна заплата и по стандарт на живот. Не е задоволително нашият град да бъде на последно място... ", добави Ценков.
Досегашният кмет на община Видин Огнян Ценков връчи на Цветан Ценков знаците на властта.
При скрито гласоподаване за ръководител на общинския съвет във Видин бе определен Генади Велков от Съюз на демократичните сили. Другите номинирани бяха Борислав Василев /БСП/ и Огнян Ценков /ГЕРБ/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР