Новоизбраният кмет на Благоевград от Продължаваме промяната- Демократична България“ Методи

...
Новоизбраният кмет на Благоевград от Продължаваме промяната- Демократична България“ Методи
Коментари Харесай

Новоизбраният кмет на Благоевград Методи Байкушев се закле тържествено да служи на Благоевград

Новоизбраният кмет на Благоевград от „ Продължаваме промяната- Демократична България “ Методи Байкушев и 41 съветници и кметове на кметства се заклеха тържествено в залата на общински съвет през днешния ден, в наличието на Неврокопски митрополит Серафим, регионалния шеф Мария Димова, общественици и жители, пристигнали да участват на тържествената гала, която с пожелания за триумф на новите управници на регионалния център, откри регионалния шеф.

Мария Петрова от екипа на някогашния кмет Илко Стоянов връчи ключа на града на новия кмет, нещо, което до този миг правеше някогашният градоначалник. Оказа се обаче, че някогашният кмет Илко Стоянов не присъстваше на церемонията, защото не бил поканен от уредника и регионалния шеф. От някогашните кметове, които нормално участват на сходно мероприятие беше пристигнал само Румен Томов.
От през днешния ден Методи Байкушев влиза публично в служба и заема мястото си в кметския кабинет. Днес следва избор и на ОБС ръководител, кандидатурата е единствена и това е някогашния ОБС ръководител Радослав Тасков.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР