Новоизбраната Мис България е препълнила профила си в социалните мрежи

...
Новоизбраната Мис България е препълнила профила си в социалните мрежи
Коментари Харесай

Вижте новата Мис България като порно актриса + кой плати титлата й

Новоизбраната Мис България е препълнила профила си в обществените мрежи със свои фотоси, на огромна част от които тя театралничи по нищожно долни дрехи или бански. И то в много провокативни пози.


Бившата адреналинка не крие на практика нищо от себе си, с което несъмнено радва мъжката част от аудиторията. Друг е въпросът, че пикантните снимки в допълнение предизвикат подозрения по какъв начин тъкмо миската си изкарва парите. И по какъв начин тъкмо се е сдобила с влиятелната купа, откакто на състезанието имаше много по-нежно и естествено изглеждащи девойки, разясняват онлайн потребителите.


Нагласен ли е състезанието Мис България и допустимо ли е " такова нещо " са въпросите, които цяла България си задава от почивните дни, дочу HotArena.

Повод стана избирането на Радинела Чушева за най-красива българка. Тя е добре познато лице от дребния екран - беше адреналинка в " Господари на ефира " и никой нямаше срещу да се кълчи по бюрата в занимателното предаване. Но когато оня ден й връчиха наградата за Мис България, нещата загрубяха.

В нета заваляха мнения от сорта на " Пак ли ще се излагаме? ", " Откога силиконките станаха най-красиви? ", " Тази е меко казано недостойна " - и това са възпитаните, културни мнения. Слуховете загатват, че Радинела се е сдобила с короната с помощта на богат ухажор, който уредил нещата. Злите езици приказват, че той е повече от два пъти по-възрастен от 23-годишната Радинела.

В момента тя е студентка по публицистика в УНСС и въобще не се трогва от всеобщото отрицание. " Много благодаря на всички за поддръжката! Благодаря на журито, че ми се довери. Благодаря на уредниците, тъй като ме научиха на доста! Истински щастлива съм! Относно неприятните мнения - те постоянно ще са признати с усмивка. Защото считам, че Мис България би трябвало да бъде комплекс от доста качества. Класа, обноски, разсъдък, държание и умеенето да приказваш пред аудитория. И считам, че тъкмо с това завоювах любовта на журито! Определено фотосите са неприятни, постоянно изкарват погрешни визии за нещата. Но който ме познава и поддържа, благодаря от сърце! ", сподели Радинела.

Отприщването на отрицателните страсти съмнително припомня отзвука на цяла България около избора на Тамара Георгиева и Антония Петрова, написа България през днешния ден. Радинела ще показа България на Мис Планет.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР