Новогодишният концерт Сцена под звездите събра хиляди българи на площад

...
Новогодишният концерт Сцена под звездите събра хиляди българи на площад
Коментари Харесай

Хиляди българи посрещнаха 2018-а по площадите

Новогодишният концерт " Сцена под звездите " събра хиляди българи на площад " Княз Александър I " в София . Концертът се организира за 19-та поредна година и по традиция събра на една сцена известни родни реализатори.

Празничната стратегия беше богата и разнообразна и включваше осъществявания на обичани родни реализатори, измежду които Хилда Казасян, Васил Петров, група " Акага " и " Сигнал ". В минутите след среднощ на фона на огряното от фойерверки небе национални песни в осъществяване на Николина Чакардъкова трансфораха площада в център за забавление .

В морската столица Варна новогодишна нощ е минала умерено, без съществени произшествия.

Жителите и гостите на Шумен съблюдаваха традицията за посрещането на Нова година навън . В среднощ след празничната заря от Общинската администрация в Шумен бяха обезпечили баница с шансове и по чаша с вино за всички хора, излезли на площада .

Стотици поданици на Елхово също посрещнаха 2018 година в центъра на града . Хорото беше кръшно, зарята обилна. Местните си пожелаха здраве, благодат, повече работа, завръщащи се младежи и деца.

В Търговище измежду празнуващите в центъра бяха и най-хубавите спортисти на града за 2017 година, оповестява БНР. Сред тях са състезателката по спортна пукотевица Мирослава Минчева с треньор Борис Димитров, състезателите Стефан Стефанов и Алай Ахмедов от тима на годината по тенис на маса с треньор Мирослав Иванов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР