Ново облекчаване на мерките срещу разпространението на КОВИД-19 ще влезе

...
Ново облекчаване на мерките срещу разпространението на КОВИД-19 ще влезе
Коментари Харесай

Гърция ще облекчи мерките срещу COVID-19 от събота

Ново облекчение на ограниченията против разпространяването на КОВИД-19 ще влезе в действие в Гърция от събота, реши експертната комисия на министерството на опазването на здравето, заяви АНА-МПА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30712
Гръцкият министър на опазването на здравето Танос Плеврис разгласи, че по искане на държавното управление експертната комисия се е съгласила да бъде вдигната възбраната за правостоящи клиенти в увеселителните заведения. Освен това ще бъде позволено организирането на учебни екскурзии, ще бъде разрешено наличие на аудитория на спортните уреди до 50 % от потенциала им, а отдалечената работа в частния и обществения бранш се дефинира на 20 % от личния състав на съответните организации.

Докладът на комисията е бил признат от държавното управление и след издаването на съответното разпореждане ограниченията ще влязат в действие на 19 февруари, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30712  Висш съдебен съвет алармира Европейска комисия за похищения върху независимостта на правосъдната власт у нас Висш съдебен съвет алармира Европейска комисия за похищения върху независимостта на правосъдната власт у нас  Лекари: След боледуване от COVID-19 може да се развие диабет Лекари: След боледуване от COVID-19 може да се развие диабет  Швейцария анулира множеството ограничавания против разпространяването на COVID-19 Швейцария анулира множеството ограничавания против разпространяването на COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР