Ново напрежение в парламента се породи между парламентарните групи на

...
Ново напрежение в парламента се породи между парламентарните групи на
Коментари Харесай

Цончо Ганев от „Възраждане“ сипе брутални обиди към ПП/ДБ: леки жени, обслужващ персонал, некъпан човек, счупена патерица на ГЕРБ

Ново напрежение в Народното събрание се породи сред парламентарните групи на ПП/ДБ и „ Възраждане “, откакто Цончо Ганев упрекна ПП-ДБ, че са счупена патерица на ГЕРБ, и ги съпостави с „ леки дами “.

„ Разбирам ви съдружните драми, разбирам, че сте патерица на ГЕРБ, която сега употребяват и няма да ви дадат правна комисия. Осъзнавате ли патерицата в какво се трансформира? В счупена патерица. И сте за следващ път употребявани и захвърлени, в този момент осъзнахте ли го? Отидете още веднъж на договаряния с тях. Защото с леките дами е такова отношението – използваш и изхвърляш “, сподели Цончо Ганев от трибуната на Народното събрание.

Иначе при излизането му той упрекна ПП-ДБ, че бойкотират работата на Народно събрание. Росен Желязков му се скара за израза „ Доносническа България “ и го заплаши, че ще му наложи наказване. И по този начин Ганев стартира да назовава Демократична България „ то “, тъй като „ не знаят по какъв начин наподобяват “. Обвини ги и че са счупена патерица на ГЕРБ.

Искрен Арабаджиев от Политическа партия пък му отговори, като го попита по какъв начин е предходна срещата с ГЕРБ преди час, както и че „ Възраждане “ също бавят работата на Народно събрание.

Цончо Ганев изясни, че го „ схваща “, тъй като не е лесна връзката в обединението ПП-ДБ, тъй като „ Промяната “ отнасяла всичко.

„ Не е обикновено единственото изявление от тяхна страна е да стане един некъпан човек и да приказва за полови органи “, сподели още Ганев. Нарече ги и „ обслужващ личен състав на ГЕРБ “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР