Ново любовно гнездо е свил Асен Блатечки! Бившият на Диляна

...
Ново любовно гнездо е свил Асен Блатечки! Бившият на Диляна
Коментари Харесай

Асен Блатечки с ново любовно гнездо

Ново любовно гнездо е свил Асен Блатечки! Бившият на Диляна Попова бе уловен пред новото си жилище.

Блатечки бе засечен навръх влизане във входа. Секунди по-рано Асен паркира големия си джип тъкмо пред кооперацията. Возилото на артиста е толкоз огромно, че половината заема място за инвалиди. Блатечки вижда, че е паркирал погрешно, само че това не го трогва изключително.

Звездата от редица филми слезе от колата дружно с кучето си Арис. В едната си ръка артистът държи металната каишка, на която е вързан големият доберман. С другата отваря багажника на возилото и стартира да търси нещо. Кучето от години живее с артиста. Блатечки води животното на всички места със себе си - даже в телевизионния ефир.

Минута по-късно Асен към този момент се е запътил към входната врата на кооперацията.

Преди няколко седмици първо " България Днес "  показа коя е дамата до Асен. Явно нещата сред артиста и червенокосата кокона са доста съществени, откакто към този момент живеят под един покрив.

" Личният ми живот е съвършен. Не съм самичък ", сподели неотдавна Блатечки.

Новото жилище на артиста е напълно близо до остарялото му. Кооперацията, в която неприятното момче на родното кино живее с гаджето, се намира на две пресечки от някогашния му адрес. Дали Блатечки е купил нов, по-голям апартамент на инат на високите цени на жилищата, или е чартърен, можем единствено да гадаем. Локацията още веднъж е топ - в центъра на София и покрай всичко.

Блатечки продължава да пуши бездимни цигари. От години върлият пушач отхвърли елементарните тютюневи произведения и мина на електронни. Той още веднъж очевидно ги пали една след друга, защото се е запасил с цялостен стек.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР