Ново гише, на което щ се приемат заявления от собственици

...
Ново гише, на което щ се приемат заявления от собственици
Коментари Харесай

Ново гише за кадастър отваря в Димитровград

Ново гише, на което щ се одобряват заявки от притежатели за издаване на скици на поземлени парцели в урбанизирана и неурбанизирана територията на Димитровград ще проработи от 4 април, т.г. в постройката на общината.

На гишето ще се издават скици на сгради  и независими обекти в здания и удостоверения за съществуване или липса на данни в кадастралната карта и кадастралния указател за Димитровград. На същото гише ще  се одобряват заявки за осъществяване на изменение в кадастралния указател за недвижимите имоти  към кадастралната карта на Димитровград. Гишето ще работи всяка сряда от 8,30 до 12.00 и от 12.30 до 17.00 часа.

Новата услуга става допустима според съглашение, подписано сред община Димитровград и Агенцията по  геодезия, картография и кадастър-София.

Административното обслужване на гишето ще дава опция за предоставяне  на  услуги на жителите за идентифициране на обособени имоти  в кадастралната карта на Димитровград,  както и инструкции за предприемане на съответни дейности според Закона за кадастъра и имотния указател и Наредбите към него.

Заплащането на услугите може да се ще се прави на гише №6 посредством пос терминал, по банков път по сметка на АГКК София, предоставена от експерта на гишето.

 Съгласно съглашението ще се правят услуги единствено за парцели на територията на землище Димитровград-урбанизирана и неурбанизирана, прецизираха от общината.

За притежателите на аграрни земи, намиращи се на територията на останалите землища в Община Димитровград, същите услуги ще бъдат предоставяни от представители само че Общинска работа по земеделие.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР