Ново гадже показа вратарят на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков. 26-годишният

...
Ново гадже показа вратарят на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков. 26-годишният
Коментари Харесай

Луков би шута на бившата на Илиян Тупалката и показа новата си

Ново гадже сподели вратарят на " Локомотив " (Пловдив) Мартин Луков. 26-годишният футболист самичък се похвали със завоеванието си, видя HotArena.

Екснационалът още веднъж потвърди, че е един от най-големите плейбои измежду играчите и към него се въртят единствено хубавици. Марто изненадващо не получи повиквателна за мачовете на националния отбор, макар че се показва ужасно в Първа лига този сезон. За сметка на това Луков може да се похвали с триумфи отвън игрището.

Той изненадващо се е разделил с дългогодишната си другарка Камелия и е почнал нова връзка. Футболният вратар любеше някогашната брачна половинка на фолкпевеца Илиян Тупалката. Обявената за " Мис Най-секси българка " и артистът се разведоха и танцьорката и някогашна гимнастичка влезе в леглото на вратаря. Двамата даже изглеждаха влюбени.

" Обичаме се и сме доста щастливи дружно, само че за женитба въобще още не сме коментирали ", призна преди време Мартин пред " България Днес ". Очевидно пламъкът сред двамата е загаснал и Луков е посочил бърз червен картон на досегашната си обичана. Все още не е ясно по какъв начин се споделя новата тръпка на вратаря. За момента той не желае да разкрива повече детайлности за чаровницата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР