Ново, 42-о отделение на Министерството на отбраната на Русия, ще

...
Ново, 42-о отделение на Министерството на отбраната на Русия, ще
Коментари Харесай

МВнР на Русия създаде отдел за информационна сигурност

Ново, 42-о поделение на Министерството на защитата на Русия, ще се занимава с реализацията на държавната политика в областта на интернационалната осведомителна сигурност, оповестява руския „ Спутник “, представен от Агенция Фокус.  Руското издание се базира на известие от външното ведомство.

„ Отделът ще се занимава с създаването и използването на държавната политика в региона на интернационалната осведомителна сигурност, в това число битката против потреблението на осведомителни технологии за военно-политически, терористични и други незаконни цели “, обясниха от министерството.

В изказването се прибавя, че отделът ще приготви оферти за модернизиране на регулаторната правна рамка за съдействие с други страни, интернационалните организации и съответните неправителствени организации в региона на осведомителната сигурност.

Той също по този начин ще взе участие в създаването и координацията на държавните ограничения за сигурност на информацията в региона на интернационалното съдействие и интернационалните връзки.

Министерството напомня, че по-рано съветският президент Владимир Путин подписа декрет за основаване на 42-и департамент във външното министерство.

 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР